Jamie Brewer: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γυναίκα με σύνδρομο down περπάτησε στη πασαρέλα!
 
 

Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο κόσμο της μόδας, η  Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μόλις ξεκίνησε! Εκεί, είδαμε για πρώτη φορά να περπατά στο catwalk μια γυναίκα διαφορετική από τις άλλες αλλά ταυτόχρονα εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή! Ο λόγος για την Jamie Brewer , την ηθοποιό με σύνδρομο down που γνωρίσαμε όλοι από το American Horror Story.

 
Jamie Brewer: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γυναίκα με σύνδρομο down περπάτησε στη πασαρέλα!

Δεν ξέρουμε αν οι τάσεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 15′ όπου παρουσιάζονται στη μεγάλη Αμερικανική πρωτεύουσα πρόκειται να αφήσουν εποχή, ωστόσο η πρωτοβουλία της σχεδιάστριας και δημιουργού της καμπάνιας “Role models Not Runway Models” Carrie Hammer, έγραψε ήδη ιστορία. Στο show της, που συζητήθηκε πολύ, εμφανίστηκε η Jamie Brewer.

Jamie Brewer: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γυναίκα με σύνδρομο down περπάτησε στη πασαρέλα!

«Νέες γυναίκες με βλέπουν και σκέφτονται ότι αφού μπορεί εκείνη να το κάνει, τότε μπορώ κι εγώ», λέει η Jamie και συμπληρώνει «Και είναι αληθινή έμπνευση να είσαι πρότυπο για τις νέες γυναίκες και να τις ενθαρρύνεις να είναι αυτές που είναι».

Η γλυκιά Jamie εμφανίστηκε στη πασαρέλα με ένα φόρεμα εμπνευσμένο από την σειρά American Horror Story. «Η σειρά είναι σκοτεινή, οπότε ήξερα ότι θα παίξω με το μαύρο χρώμα», λέει η σχεδιάστρια και συμπλήρωσε  «Η Jamie έχει μικρή μέση και καμπύλες, κι έτσι διάλεξα ένα φόρεμα σε γραμμή Α που θα αναδείξει το υπέροχο σώμα της». Όσο για την ίδια τη Jamie, δήλωσε ότι ένιωθε υπέροχα μέσα σε αυτό, γεγονός που φάνηκε άλλωστε.

Jamie Brewer: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γυναίκα με σύνδρομο down περπάτησε στη πασαρέλα!

Λίγα λόγια για την Jamie:
Η σχέση της με την υποκριτική ξεκίνησε το 1999. Τότε βρισκόταν ακόμα στις τάξεις του γυμνασίου και αποφάσισε να πάρει για πρώτη φορά μαθήματα. Κάπως έτσι, συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις.

Επίσης, η Jamie είναι ακτιβίστρια. Έχει στηρίξει και εκπροσωπήσει άτομα με αναπηρίες. Το αποκορύφωμα της κοινωνικής της  δράσης ήρθε όταν μίλησε με τους Γερουσιαστές της πολιτείας του Τέξας με στόχο να καταφέρει να “περάσει” ένα νόμο που θα καταργήσει τη λέξη “καθυστερημένος” από τη νομοθεσία της πολιτείας. Η προσπάθεια της στέφθηκε με επιτυχία.
πηγη

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια 

Close