Μαμα εισαι ομορφη μη το ξεχνας!!

Πείτε μου κάτι ειλικρινά, το πώς είστε σήμερα έχει καμιά σχέση με αυτό που ήσασταν κάποτε;
τα μαλλιά σας είναι το ίδιο λαμπερά; Τα ρούχα σας είναι τοσοδούλικα και της τελευταίας τάσης ή μήπως το βαλιτσάκι με τα καλλυντικά σας είναι φουλ εξτρά όπως παλιά;
Εμένα πάντως όχι! Τα μαλλιά μου είναι μόνιμα πιασμένα κοκορίκο, τα ρούχα μου είναι του 1821 και 2-3(και καλά 2-3 για να μην ξεφτιλιστώ) νουμεράκια μεγαλύτερα και δεν πολύ-θυμάμαι που έχω τα καλλυντικά μου!
Είναι που όταν γίνεσαι μαμά, πλασάρεις έντονα το επιμελώς ατημέλητο, χωρίς το επιμελώς από μπροστά!
Μα ήμαρτον, πότε να προλάβω να γίνω αυτό που κάποτε ήμουν, όταν δεν έχω χρόνο για να σκεφτώ τι μισή από αυτή τη πρόταση;
Δεν είναι πως δεν θέλω να μοιάζω και εγώ με όλες εκείνες τις μανούλες που βλέπω στην τηλεόραση, που δεν προλαβαίνουν να σαραντίσουν και έχουν προτάσεις από σχεδιαστές για πασαρέλα! Θέλω, αλλά θέλω να κλείσω τα μάτια μου να τα ανοίξω και να γίνω έτσι αδύνατη και περιποιημένη!

Μιας και κάτι τέτοιο,(θα σε στενοχωρήσω και δεν θέλω) δεν παίζει, δεν μπορώ να το προσεγγίσω με κανέναν άλλον τρόπο, όπως πχ με αφόρητη πείνα ή με έντονη γυμναστική! Και για να σε προλάβω, δεν μπορώ να μαγειρεύω 3 φαγητά την μέρα, ένα για το μωρό, ένα για τον σύζυγο και ένα διαίτης, διατροφής για εμένα..
απλά αυτά πλέον δεν τα μπορώ!

Βλέπω όμως κάποιες μανούλες, που ρε γαμώτο, έχασαν πενηνταδώδεκα κιλά σε ένα 3μηνο για παράδειγμα, είναι πάντα στη πένα, φοράνε τα ψηλοτάκουνα τους ενώ πάνε βόλτα με τα παιδιά τους (!!!) και θέλω να τις ρωτήσω ‘’πως τα καταφέρνεις ρε κοπελιά;;;;’’.. πιο εύκολα πιστεύω θα έμπαινα στη ΝΑSΑ..

Μέσα μου, κάτι μου λέει, πως είμαι σε ένα φυσιολογικό στάδιο.. Θα μεγαλώσει δηλαδή λίγο ο γιός μου και θα μπω και εγώ σε μια σειρά.. έτσι το ‘χω στο μυαλό μου.. πως δεν είναι ακόμα η ώρα να γίνω όπως ήμουν, πως τώρα δεν με νοιάζει να είμαι με το κοκορίκο μου και τη πιτζάμα μέσα στη κάλτσα.. αλλά μήπως βολεύτηκα σε αυτή τη σκέψη;;; μήπως;
Είμαι μαμά, και μια μαμά μέσης τάξης δεν μπορεί να κυκλοφορεί με Prada και Versace όταν πρέπει να αγοράσει ρούχα και πάνες για τα παιδιά της! That’s life ρε αδερφέ!!!

Το ξέρω πως δεν είμαι η μόνη που κυκλοφορεί έτσι.. μας βλέπω στο πάρκο άλλωστε, όλες με μαλλι κεφτεδακι  και τις φόρμες μας! Μπορεί να μην στο λέω, αλλά σε νιώθω ρε μάνα! Σε νιώθω! Και το μόνο πράγμα που θέλω να σου πω είναι πως είσαι όμορφη, όπως και αν είσαι και πως δεν πειράζει αν δεν λάμπουν τα μαλλιά σου γιατί έχεις τα παιδιά σου που λάμπουν και αυτό είναι το σημαντικότερο!!
φιλιά πολλά

 

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close