Η Ελενη στελνει το πρωτο μυνημα μετα τη γεννηση της κορης της.Video
Ελένη Μενεγάκη: Το πρώτο της μήνυμα μετά τη γέννηση της κορούλας της
«Οι καρδιές μας ειναι πλημμυρισμένες απο ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεο που μας χάρισε αυτο το πλασματάκι».Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, καθώς η παρουσιάστρια το βράδυ της Κυριακής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η “ωραία Ελένη” γέννησε με καισαρική, σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων την κορούλα της, βάρους 2 κιλών και 750 γραμμαρίων.

Λίγη ώρα μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η παρουσιάστρια δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα αλλά και ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να της ευχηθούν “να της ζήσει”.

H παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από το μαιεύτηριο όπου και βρίσκεται αυτή τη στιγμή, με ένα μήνυμα από τη προσωπική της σελίδα στο twitter και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της που αυτό το πλασματάκι ήρθε στον κόσμο.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας ειναι πλημμυρισμένες απο ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεο που μας χάρισε αυτο το πλασματάκι. Σας ευχαριστώ που κι εσεις με την αγάπη σας και την θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα! Και να θυμάστε … Δώστε απλόχερα την αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι οτι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Η Ελενη στελνει το πρωτο μυνημα μετα τη γεννηση της κορης της.Video
faysbook.gr
 Η κάμερα του “Πρωινό” αποτύπωσε τη χαρά και την αγωνία του Μάκη Παντζόπουλου την ώρα που περίμενε στην αίθουσα αναμονής να γεννηθεί η κορούλα τους.
Ο Ματέο δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και οι κινήσεις του σώματός του μαρτυρούν τα συναισθήματα του

 

Close