Τι πρωινό τρώνε τα παιδιά μας;
 
 

Σίγουρα γνωρίζετε ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Ξέρετε όμως τι ακριβώς προσφέρουν στα παιδιά σας οι τροφές που επιλέγετε να τους δίνετε το πρωί;

Είναι πια γνωστό σε όλους τους γονείς ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, ειδικά για τα παιδιά που πρέπει να γεμίσουν ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές τους δραστηριότητες κατά την διάρκεια της ημέρας.

Έχουμε όμως ποτέ αναρωτηθεί τι πρωινό τρώνε τα παιδιά μας?

Είναι το πρωινό τους αυτό που θα τους γεμίσει με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και τα εφόδια για να ξεκινήσουν δυναμικά τη μέρα τους, ενώ ταυτόχρονα να μην τους επιβαρύνει με αρνητικά για τον οργανισμό συστατικά?

Ένα μπωλ με γάλα και μια μερίδα σοκολατένια δημητριακά ολικής άλεσης περιέχει πάνω από 30% της συνιστώμενης ποσότητας ασβεστίου για τον οργανισμό, ενώ περιέχει επιπλέον σίδηρο και 7 βιταμίνες, μεταξύ των οποίων και βιταμίνη D που συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου.

Και είναι σίγουρα ο πιο νόστιμος τρόπος να πίνουν τα παιδιά το γάλα τους το πρωί!
Δείτε παρακάτω κάποιες από τις πιο δημοφιλείς επιλογές πρωινού, κάνετε την σύγκριση και δείτε ποιες επιλογές ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες των παιδιών σας.

 

nestle2

 

cheerios5.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για ακόμη περισσότερες επιλογές πρωινού δοκιμάστε επίσης να επισκεφτείτε το www.nestle-cereals.gr/breakfast 

 
 

Close