To προγραμμα αδυνατισματος της Σαρα Τζέσικα Πάρκερ που θα σας αποτοξινώσει και θα σας χαρίσει σε πολύ σύντομο διάστημα απώλεια κιλών

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει καταφύγει αρκετές φορές στη μέθοδο αποτοξίνωσης Blueprint για να βοηθήσει τα γονίδια που της έχουν δώσει καλό μεταβολισμό και αδύνατη σιλουέτα.

Το πρόγραμμα Blueprint Cleanse που ακολουθεί η Πάρκερ διαρκεί 3 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα πίνεις 6 χυμούς την ημέρα με συνολική πρόσληψη 1.000 με 1.200 θερμίδων την ημέρα. Χάνει περίπου 2,5 κιλά.

Γεύμα 1
Πράσινος χυμός με μαρούλι, μαϊντανό και λάχανο.

Γεύμα 2
Ανανάς, μήλο και χυμός μέντας.

Γεύμα 3
Πράσινος χυμός με μαρούλι, μαϊντανό και λάχανο.

Γεύμα 4
Πικάντικη λεμονάδα με νέκταρ αγαύη.

Γεύμα 5
Καρότο, μήλο, τζίντζερ, λεμόνι και χυμός παντζαριού.

Γεύμα 6
«Γάλα» από φιστίκια κάσιους (βάλε στο μπλέντερ μισή κούπα κάσιους με 2 κούπες νερό και χτύπα μέχρι να έχει την υφή γάλακτος) με βανίλια και κανέλα.

shape.gr

Πριν κανετε οποιαδηποτε διαιτα να συμβουλευεστε το γιατρο σας

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

 


Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close