Sandra Bulloc:Ομορφιά είναι να είμαι η μαμά του γιου μου

Η Sandra Bullock ανακηρύχθηκε από το περιοδικό PEOPLE ως η πιο όμορφη γυναίκα για το 2015, ωστόσο η ίδια φαίνεται πώς έχει άλλη άποψη σχετικά με το τι είναι ομορφιά!

Η 50χρονη star δήλωσε ότι βρήκε την ομορφιά στο ρόλο της μητέρας και ότι η ζωή με τον 5χρονο γιο της Louis, αποτελεί μια καθημερινή υπενθύμιση του τι είναι αληθινά σημαντικό.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει μεγάλη αδυναμία στο γιο της, αλλά ταυτόχρονα είναι αυστηρή και προσπαθεί να του επιβάλλει κανόνες. «Αφήνω τους θείους και τις θείες να του κάνουν τα χατίρια και εγώ βάζω τα όρια», είπε.

Η βραβευμένη με  Oscar, Bullock, αποκάλυψε ότι ο γιος της την κάνει πάντα να γελά, ειδικά με τις χορευτικές του φιγούρες, ενώ ακόμα δεν έχει καταλάβει τι δουλειά κάνει η μαμά του. «Κάποτε νόμιζε πώς ήμουν αστροναύτης!» είπε γελώντας.

Όσο για τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας, η γλυκιά ηθοποιός, αφού παραδέχτηκε πώς ήταν κάτι που δεν περίμενε, δήλωσε: «Η αληθινή ομορφιά είναι ήσυχη. Να είσαι καλός άνθρωπος, να είσαι καλή μητέρα, να κανείς καλά τη δουλειά σου… Οι πιο όμορφοι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν το προσπαθούν πολύ».
Sandra Bulloc:Ομορφιά είναι να είμαι η μαμά του γιου μου

mother.gr

 

Close