Χαστε τα κιλα του Πασχα με αυτο το θαυματουργο ροφημα με δυο μονο υλικα!

Έχει μόνο 11 θερμίδες, είναι απολαυστικό και, κυρίως, είναι θαυματουργό για τον μεταβολισμό σου: το ρόφημα που σου προτείνουμε μπορείς να το φτιάξεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά, και βασίζεται σε 2 συστατικά που βοηθούν σημαντικά στο να χάσεις κιλά.

Το λεμόνι είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, έχει διουρητική δράση και βοηθάει στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα ενώ όταν συνδυαστεί με το τζίντζερ, η δράση του απογειώνεται! Το τζίντζερ, μεταξύ άλλων, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και αυξάνει την καύση του λίπους, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια αίσθηση τόνωσης και ευεξίας!

Πώς θα το ετοιμάσεις:

Ρίξε σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό τον φρεσκοστυμμένο χυμό 1/2 λεμονιού. Πρόσθεσε μισό κουταλάκι του γλυκού φρέσκια ρίζα τζίντζερ την οποία θα έχεις τρίψει στον τρίφτη και… voila! Έχεις έτοιμο το τέλειο αποτοξινωτικό «νερό» για να ξεκινήσεις τη μέρα σου!

Πηγή: queen.gr

Πατα εδω και δες το θαυματουργο ροφημα για επιπεδη κοιλια!

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

 


Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close