Κράξτε μαζί μας: Η χειρότερη πεθερά ζει και την έχω εγώ!
Κράξτε μαζί μας: Η χειρότερη πεθερά ζει και την έχω εγώ!



Πόσο χαίρομαι για την νέα σας στήλη! Με λένε Κωνσταντίνα και θέλω να κράξω την πεθερά μου. Θα μου πείτε σιγά το νέο δεν είσαι και η μόνη ,ούτε είναι η μοναδική πεθερά στον κόσμο που μπορεί με την νύφη της να μην τα βρίσκει και να καβγαδίζει.
Εδώ όμως υπάρχει μια διαφορά, η δική μου πεθερά είναι το top 1 σε ιδιοτροπία,δυστροπία ,βρωμιά,εφευρετικότητα και κακία. Θα μπω αμέσως στο ψητό και θα σας πω μέχρι που έχει φτάσει για να κερδίσει επάξια αυτή την θέση στο βάθρο της κακιάς πεθεράς.(πεθερός δεν υπάρχει τον έστειλε αδιάβαστο πριν αρκετά χρόνια)
Κατηγόρησε η ίδια τον γιο της για να μην αρραβωνιαστούμε…πήρε τηλέφωνο τους γονείς μου ,είπε ψέματα ότι είναι γειτόνισσα και τους έλεγε ότι ο γιος της είναι αλήτης, χτυπάει την μάνα του για την δόση του και ότι έκλεψε το περίπτερο της γειτονιάς της! Οι γονείς μου έπαθαν σοκ και μέχρι να πάρουν πληροφορίες και να πειστούν ότι τίποτα δεν ισχύει γινόταν κάθε μέρα ο κακός χαμός στο σπίτι μας.
Την μέρα του γάμου στην εκκλησία έκανε ότι την έπιασε η καρδιά της για να σταματήσει το μυστήριο και να μην γίνει ο γάμος .Άρχισε να φωνάζει ότι πονάει στο στήθος και στην πλάτη, βαριανάσαινε και αφού φρικάραμε όλοι και καλέσαμε ασθενοφόρο μόλις ήρθαν να την πάρουν και κατάλαβε ότι το μυστήριο θα γίνει για να τελειώσει ο γάμος, πετάχτηκε και ούρλιαζε είμαι καλά και ο κόσμος έμεινε κόκαλο! Από το γάμο μου αυτό που θυμάμαι είναι το χέσιμο που της πάτησε ο Ιερέας κάνοντας κήρυγμα μισή ώρα και τον κόσμο να έχει το βλέμμα του ροφού!
Κάνει ντου από παντού ότι ώρα της καπνίσει και όχι μόνη της…..Δεν την ενδιαφέρει αν είναι 8.00 το πρωί και κοιμόμαστε ή 12.00 το βράδυ και είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον….. με την μόνιμη απορία που έχει: “μα τι κάνετε και δεν ανοίγετε;”
Στον γάμο της κουνιάδας μου ,μου ζήτησε να πάμε να ψωνίσουμε μαζί το ταγέρ της. Παρόλο που ήξερα πόσο ιδιότροπη και τσιγκούνα είναι πήγα μαζί της γιατί σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά και ίσως με έβλεπε με άλλο μάτι και ηρεμούσε. Τι το ήθελα ; Αφού μας έπρηξε 2 ώρες μέσα στο μαγαζί τελικά πήρε ένα ταγέρ και μου ζήτησε να μου πάρει μια μπλούζα δώρο. Στην αρχή αρνήθηκα αλλά η επιμονή της με έκανε να μπω στο δοκιμαστήριο να την δοκιμάσω. “Κωνσταντίνα μου ,φέρε να κρατήσω την τσάντα σου”μου είπε. Της την έδωσα και μπήκα στο δοκιμαστήριο. Ήταν κατα ενθουσιαμένη! “Να την πάρεις! Στην κάνω δώρο! Κουκλίτσα η νυφούλα μου ε κορίτσια;” φώναζε και ξαναφώναζε! Χάρηκα και σκέφτηκα επιτέλους ειρήνη ημήν!

Έλα όμως που πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Φεύγοντας από το μαγαζί χτύπαγε το αντικλεπτικό που είχαν στην είσοδο.Φυσικά ζήτησαν να μας γίνει έλεγχος . Η πεθερά μου πρόθυμη έδωσε τα πράγματα της και φυσικά δεν υπήρχε κάτι μέσα. Με σιγουριά έδωσα και γω την σακούλα με την μπλούζα και μου ζήτησαν να ανοίξω την τσάντα μου. Και τότε γούρλωσα! Είχε βάλει μέσα ένα φουλάρι για να με κατηγορήσει.Νόμιζα ότι άνοιγε η γη να με καταπιεί! Έβαλα τα κλάματα και ορκιζόμουν ότι δεν το είχα πάρει. Αυτή μου έλεγε πως μπόρεσα να κάνω κάτι τέτοιο και εγώ είχα πάθει τρέλα! Η ιδιοκτήτρια ζήτησε να μου μιλήσει μόνη μου και αφού της εξήγησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο μου είπε το εξής:”κορίτσι μου ,βγάλτη από την ζωή σου και μην την ξανά βάλεις για κανένα λόγο!” Έφυγα τρέχοντας και έκλαιγα σε όλη την διαδρομή. Στο σπίτι αφού είπα στον άντρα μου τι έγινε του ζήτησα να μην ξαναπατήσει το πόδι της στο σπίτι.
Έτσι κι έγινε μέχρι που γέννησα….τότε ήταν που μου λέγανε όλοι να δεχτώ να έρθει να δει το μωρό, είναι γιαγιά ,μην της το κάνεις αυτό, η αδυναμία που έχει στον γιο της την κάνει και παραλογίζεται και με έπεισαν να την ξανά βάλω σπίτι.Στις πρώτες 2 επισκέψεις όλα πήγαιναν καλά….μου ζήτησε συγνώμη  και έδειχνε πολλή φιλική και ζεστή.
Με τον θηλασμό αντιμετώπιζα κάποιες δυσκολίες. Μια μέρα ήρθε σπίτι επίσκεψη να δει το μωρό. Για κακή μου τύχη ανέφερα ότι δυσκολεύομαι με τον θηλασμό. Και τότε έκανε το απίστευτο! Έβγαλε το σιχαμερό της βυζί και έβαλε το μωρό να θηλάσει και καλά για να μου δείξει τον σωστό τρόπο! Εκεί πετάχτηκα πήρα το μωρό και άνοιξα τον στόμα μου και της έσυρα τα άσυρτα! Την είπα βρωμιάρα,σιχαμένη ,ανώμαλη να μην τολμήσει να το ξανά αγγίξει και άνοιξα την πόρτα και μόνο από τις σκάλες που δεν την έριξα.
Μετά τον καβγά ήμουν αποφασισμένη ότι αυτή η γυναίκα τελείωσε μαζί μου..
Μια μέρα ήρθε ένα δέμα με κούριερ ,το άνοιξα και έπαθα σοκ! Είχε ένα σημείωμα πάνω σε ένα τάπερ. “Σε έχω χεσμένη κωλοκόριτσο “έγραφε. Άνοιξα το τάπερ και είχε μέσα σκατά! Ξέρναγα 2 ώρες και κόντεψα να πάθω νευρικό κλονισμό. Πήρα τον άντρα μου τηλέφωνο και ούρλιαζα . Ο πατέρας μου έγινε έξω φρενών όταν το έμαθε και ήθελε να πάει να την βάλει να τα φάει! Από τότε δεν υπάρχει καμία επαφή μαζί μας. Ο άντρας μου την έδιωξε και σταμάτησε να της μιλάει. Αλλάξαμε τηλεφωνικό αριθμό και τον ξέρουν πολύ λίγοι γιατί δεν σταμάταγε να μας ενοχλεί.
Και η μόνη που κατάφερε να την κρατήσει μακρυά μας είναι η κουνιάδα μου που την απείλησε ότι θα σταματήσει να της μιλάει και αυτή αν συνεχίσει.
Θέλω να ευχαριστήσω την κουνιάδα μου που με υποστήριξε και με βοήθησε.
Όσο για εσένα πεθερά….έχω να πω ότι και τραμ να σε πατήσει το μόνο που θα νιώσω είναι ευχαρίστηση όσο και αν ντρέπομαι γι αυτό το συναίσθημα που μου προκαλείς. Σε σιχαίνομαι πιο πολύ και από τα σκατά που μου στειλες! Ψόφα σκρόφα να ησυχάσουμε!

Απάντηση Daddycool:Αγαπημενή μου Κωνσταντίνα
σου στέλνω το link για τη φόρμα επικοινωνίας του Mega Channel, https://www.megatv.com/article.asp?catid=14670.
Πάτα το. Θα γίνεις πλούσια.
Ο  Παναγιώτη Καποδίστριας που έγραφε τα σενάρια για τις εφτα θανασιμες πεθερές είναι γατάκι μπροστά σε σένα!
Θέλω και μια φωτογραφία απο τη μούρη της πεθεράς σου όταν θα δεί το επεισόδιο!

Ακου και ενα τραγουδάκι αφιερωμένο!!!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κειμένων των αναγνωστών μας σε άλλες ιστοσελίδες

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close