Σπιτικο ροφημα για να απαλλαγειτε απο την κυτταριτιδα με 3 φυσικα υλικα!
 

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο κορμί χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας αλλά όσο κι αν προσπαθείτε με δίαιτες και γυμναστήρια, το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό; Μην ανησυχείτε, υπάρχει μια πολύ απλή λύση που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε τόσο από τα περιττά κιλά, όσο και από την αντιαισθητική όψη του φλοιού πορτοκαλιού και δεν είναι άλλη από το ρόφημα τσουκνίδας. Πρόκειται για ένα φυσικό και πολύ θρεπτικό προϊόν που θα ξεμπλοκάρει τον οργανισμό σας.

Πως όμως θα φτιάξετε αυτό το απλό, αλλά θαυματουργό ρόφημα;

Θα χρειαστείτε:
– 1 χούφτα φρέσκα φύλλα τσουκνίδας
– 1 κουταλάκι του γλυκού τσουκνίδα αποξηραμένη
– Λίγες σταγόνες φρέσκου λεμονιού

Τρόπος παρασκευής:
Βράστε τα φύλλα όπως ακριβώς θα φτιάχνατε το τσάι, αφήστε το ρόφημα να κρυώσει για λίγα λεπτά, προσθέστε το λεμόνι και πιείτε το ζεστό.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να συνδυάσετε το συγκεκριμένο ρόφημα με ισορροπημένη διατροφή και ήπιας μορφής άσκηση.

Δειτε εδω επισης και μια σπιτικη μασκα για κυτταριτιδα που κανει θαυματα

το συγκεκριμένο φυτό, αν και παρεξηγημένο σε μεγάλο βαθμό, είναι πλούσιο σε βιταμίνες C και A, καθώς και σε ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β. Επίσης, περιέχει μέταλλα και μεγάλο αριθμό αμινοξέων, ενώ έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που αποτοξινώνουν και καθαρίζουν τον οργανισμό. Χάρη στην διουρητική της δράση, βοηθά στην αποβολή του λίπους και στη γρήγορη απώλεια κιλών.

Από την άλλη μεριά, η τσουκνίδα περιέχει σεροτονίνη και ακετυλοχολίνη, δύο στοιχεία που μειώνουν την όρεξη.

Ωστόσο, πέρα από όλα τα παραπάνω η τσουκνίδα είναι γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις δράσεις της και για τις ιδιότητες των μετάλλων της στην ενίσχυση και ανάπτυξη των μυών
via

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close