Φωτογραφία ΣΟΚ! Η στιγμή που το λιοντάρι κατασπαράζει τη μοντέρ του Game of Thrones

Μια συγκλονιστική φωτογραφία τη στιγμή που το λιοντάρι κατασπαράζει την 29χρονη Κάθριν Τσάπελ, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε πάρκο του Γιοχάνεσμπουργκ, είδε το φως της δημοσιότητας. 
O Μπεν Γκόβεντερ θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή που δύο λιοντάρια πλησιάζουν ένα αυτοκίνητο (της Τσάπελ). Δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, τι θα ακολουθούσε. Η λέαινα επιτέθηκε από το ανοιχτό παράθυρο στην Τσάπελ και τη δάγκωσε θανάσιμα στον ώμο της. Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου και προκαλεί σοκ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή μοντέρ της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones έχασε τη ζωή της.

Φωτογραφία ΣΟΚ! Η στιγμή που το λιοντάρι κατασπαράζει τη μοντέρ του Game of Thrones

«Ήμουν τρομοκρατημένος. Μετά την πρώτη επίθεση, η λέαινα υποχώρησε από το αυτοκίνητο και από το στόμα της έτρεχε το αίμα, μέχρι τα πόδια της! Όλοι πιστέψαμε ότι δεν της άρεσε η ανθρώπινη σάρκα που δάγκωσε, αλλά η λέαινα, όπως κάποιος που δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον εαυτό του σε έναν αγώνα, επέστρεψε και επιτέθηκε ξανά. Οι δύο φύλακες του πάρκου έτρεξαν προς το μέρος μας και τα λιοντάρια απομακρύνθηκαν. Είδα τη λέαινα να κρατά στο στόμα της τον ώμο της άτυχης κοπέλας. Ήταν πολύ αργά για να τη σώσουμε», είπε ο Μπεν.
πηγη

Close