Κράξτε μαζί μας: Ο Θεός δεν μου δωσε πεθερά αλλά μου έδωσε 2 κουνιάδες!

Άλλες έχουν πρόβλημα με την πεθερά τους, άλλες με την νύφη τους και γω έχω με τις κουνιάδες μου! Και είναι και 2 πανάθεμα τες οι φαρμακόγλωσσες και δεν παλεύονται με τίποτα!
Εγώ που λέτε είμαι παντρεμένη 5 χρόνια .Και το κακό είναι ότι 5 χρόνια έχω δυο καρακάξες κουνιάδες που μου έχουν κάνει τον βίο αβίωτο! Την έχουν δει οικογενειακοί σύμβουλοι ,στυλίστες, οικονομολόγοι και γενικά κριτική επιτροπή. Ας τα πάρω από την άρχή…. 


Η πεθερά μου για κακή τύχη δική μου πέθανε  όταν ο άντρας μου ήταν 10 χρονών και τον μεγάλωσαν αυτές οι δύο κλώσες και έτσι κατάφεραν να διατηρήσουν επάξια των τίτλο των κακών κουνιάδων -πεθερών…….. και οι δύο γεροντοκόρες γιατί ο ένας τους μύριζε και ο άλλος του ξίνιζε που τις χάνεις που τις βρίσκεις μέσα στο σπίτι μου και οι παρατηρήσεις πάνε  βροχή…….. ” έχει σκόνη εδώ….πότε ξεσκόνισες τελευταία φορά;” όποτε θέλω μαρή κακόρα ,γκάλοπ κάνεις  από το swiffer να δεις αν παίρνει την σκόνη καλά;;;

“Τα τζάμια έχουν δαχτυλιές, πρέπει να μάθεις στα παιδιά να μην τα πιάνουν” η απάντηση μου….”τα παιδιά μου είναι δίδυμα 3.5 χρονών δεν γίνεται να τους απαγορεύω να ακουμπάνε τα τζάμια.” η συνήθης απάντηση…”ααααα από μικρά πρέπει να μαθαίνουν!” Άξυ και ξερός μωρή γαρδούμπα που θα μου πεις τι πρέπει να μάθω στα παιδιά μου!

Και αφού περιεργαστούν όλο το σπίτι και βρουν χίλια δυο να σχολιάσουν μετά ξεκινάνε οι στιλιστικές τους επεμβάσεις στο ντύσιμο μου…..” Πολυ κοντή η φούστα που φοράς, η γυναίκα όταν έχει χοντρά γόνατα πρέπει να τα κρύβει!” ή το άλλο το κορυφαίο…..” Μην φοράς γόβες γιατί στραβοπερπατάς και φαίνεσαι σαν σπασμένη” Εμ βέβαια, εκεί που έχεσαν ο  Jean Paul Gaultier και ο Valentino φύτρωσαν αυτές και  έχουν και  άποψη, οι παπουτσωμένοι γάτοι που με τα πόδια μπουκάλια που έχουν μόνο ορθοπεδικά πέδιλα τους ταιριάζουν!

Μετά τους φταίει το φαγητό….. και αρχίζουν :”αααα πολύ λάδι βάζεις, ο Μάκης δεν τα τρώει τόσο λαδερά!! ” Ο Μάκης σας πληροφορώ τα χλαπακιάζει σαν γλάρος και κάνει και παπάρες με το ψωμί ….τους είπα μια μέρα. Η απάντηση τους: ” θα τον γεμίσεις χοληστερίνη και θα πάει σαν την μάνα μας. Για όνομα του Θεού για καλό στο λέμε!”

Καλάμια και παλούκια στον στόμα σας που να σκάσετε και να πλαντάξετε παλιοκατσίκες ! Ακόμη δεν παντρευτήκαμε με κάνατε και χήρα!
Με την κόρη μου έχουν ξεκινήσει από τώρα: “ααα(τα “ααα”είναι απαραίτητο επιφώνημα)  η Μαιρούλα πρέπει να μάθει από μικρή να μην κάνει παρέα με αγόρια γιατί έχουν το πονηρό στο μυαλό τους!” Στα γενέθλια των παιδιών, τραβούσαν την μικρή όταν πήγαινε να παίξει με αγοράκια και από τα νεύρα μου τις φώναξα στο δωμάτιο και τους είπα να σταματήσουν.

Τότε η μία από τις δύο κλώσες μου απάντησε το κορυφαίο! Ότι είναι 46 χρονών και έχει ήθος και έτσι πρέπει να γίνει η μικρή αν θέλει να την σέβονται στην κοινωνία.”  Μες τα νεύρα μου τους είπα :” Ρε άντε κοιτάτε να βρείτε κάνα γκόμενο να δείτε χαρά στα σκέλια σας που κοντεύετε να πιάσετε αράχνες!” Το τι έγινε δεν το περιγράφω γιατί θα με καλέσει η Ανίτα και θα ξανά κάνει εκπομπή τα παρατράγουδα και θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι! Βέβαια 1 μήνα δεν πάτησαν στο σπίτι και ούτε την φωνή τους δεν άκουσα στο τηλέφωνο.

Σας παραθέτω παρακάτω ποιοι άλλοι τους ενοχλούν και στην παρένθεση εξηγώ τον λόγο που τους ενοχλούν….. Η αδερφή μου (είναι πολυ σέξυ) ,η μάνα μου(την αγαπάνε περισσότερο τα παιδιά) ο πατέρας μου( πήρε σύνταξη νέος οπότε είναι τεμπέλης) οι φίλες μου(έχουν facebook και είναι του διαβόλου), ο γείτονας (βγαίνει στο μπαλκόνι και μου κάνει καμάκι υποτίθεται.. δεν έχω τολμήσει να πω ότι είναι gay).

Επίσης τους ενοχλεί που δεν πάω κάθε Κυριακή εκκλησία, που έχω τατουάζ ,που πάω τα παιδιά παιδικό σταθμό και πάω γυμναστήριο.
Όταν τυχαίνει να πάμε κάπου όλοι μαζί (γάμος .βάφτιση και τα σχετικά) μου ζητάνε κραγιόν γιατί ξέρουν ότι πάντα έχω στην τσάντα μου. Πασαλείβονται μέχρι τα δόντια και το αποτέλεσμα είναι να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και να πετάω τα κραγιόν στα σκουπίδια! Θα μου πείτε είμαι περίεργη… εμ κάθονται και γλύφουν το κραγιόν λες και είναι γλειφιτζούρι ,σιχαίνομαι πως να το κάνουμε!

Το χειρότερο όλων είναι ότι ο πατέρας του τον έχει συνέταιρο στην δουλειά μαζί τους. Η μία είναι στο λογιστήριο και η άλλη στο τηλεφωνικό κέντρο και καβγαδίζει όλη μέρα με τους πελάτες. Η δε λογίστρια όλο ότι τραβάμε πολλά λεφτά βρίσκει και η μουρμούρα πάει σύννεφο! Και να μουρμουράγανε μόνο στον Μάκη πάει στο διάολο το θέμα! Εμ έρχονται κάθε τρεις και λίγο και μόνο τα σκουπίδια μας δεν ψάχνουν για να δουν τα έξοδα μας! Ούτε της ΣΔΟΕ να ταν!

Και σαν να μην φτάνουμε όλα αυτά,κάθε Πέμπτη μου φέρνουν και μια στοίβα ασιδέρωτα του πεθερού μου ,γιατί αυτές δουλεύουν και δεν προλαβαίνουν και φυσικά αφού μας έγραψε το σπίτι πρέπει να τα κάνω εγώ όλα….. δεν ξέρουν όμως ότι εγώ κάθε Παρασκευή πρωί πρωί παίρνω γυναίκα και μου τα σιδερώνει όλα!!! χοχοχο όχι θα κάτσω να σκάσω !!!
Μερικές φορές συζητάμε με φίλες μου και μου λένε για τις πεθερές τους προβλήματα. Ξέρετε τι τους λέω; “Ο Θεός να σας φυλάει από τις κακές κουνιάδες.Χειρότερες και από πεθερές είναι!!”

Με τον άντρα μου έχουμε καβγαδίσει άπειρες φορές γιατί η δικαιολογία του είναι ότι αυτές τον μεγάλωσαν και τον έχουν σαν παιδί τους. Κάτσε ρε μεγάλε δηλαδή εσένα μεγάλωσαν, εγώ τι φταίω να τις έχω στο κεφάλι μου να μου το ανατινάζουν;;; Και στην τελική ας καθόσουν να σε νταντεύουν και να σε ελέγχουν ,τι ήθελες  να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά ;

Πως μπορώ να τις ξεφορτωθώ ,υπάρχει καμιά ιδέα;Γιατί καλό το κράξιμο να βγάζεις τα νεύρα σου αλλά όταν σκέφτομαι ότι αύριο πάλι ξανά από την αρχή μου ρχεται να τις πυροβολήσω!! Και φοβάμαι και τα αίματα!
E.Β.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ DADDY -COOL

Το τραγουδάκι με τον Τόνι Σφήνου σε άλλη περίπτωση θα το αφιερώναμε στο σύζυγο,όμως άκουσε το θα σου φτιάξει την διάθεση και ίσως το δεις με άλλο μάτι το θέμα .Γιατί όπως λέει και ο Τόνι ….”Μην ακους τι σου λέν, πεστους φακ ιτ αγκέν”.
Και κάτι ακόμη,βαλε αγγελία χωρις να το ξερει κανεις στην οικογενεια στις γνωριμιες-συνοικεσια -γαμους σε καμμια δεκαρια εφημεριδες τα τηλεφωνα τους και την διευθυνση της δουλειας και αστες να ασχολουνται, ειμαι σιγουρη οτι θα ασχοληθουν με τις νεες τους γνωριμιες και δεν θα εχουν χρονο για σενα και το σπιτι σου.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

 


Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close