Κράξτε μαζί μας: Θέλω να κράξω τον εαυτό μου και όλες τις κουκουβάγιες μάνες!



Λέω κ γω να κράξω!Ανώνυμα.Τον εαυτό μου και όλες τις κουκουβάγιες μάνες!
Σας παραθέτω λοιπόν τις γνώσεις που απέκτησαν φέτος στα 30 μου έξω από τη πόρτα του δημοτικού σχολείου της β δημοτικού.Γιατί όσο ζούμε μαθαίνουμε! Ποτέ δεν είναι αργά!


Ξεκινώντας με τις πληροφορίες της χρονιάς έλαβα φέτος και κάηκαν τα κύτταρα του εγκεφάλου μου!
-τα παιδιά πρέπει να ναι σκληρά λέει για να επιβιώσουν!ναι πρέπει να παίζουν ξύλο(ειδικά τα αγόρια για να μη γίνουν αδερφές!?????)
-τα κατοικίδια είναι επικίνδυνα και βρώμικα καθώς και οι μανάδες που τολμάνε να χουν παιδιά και σκυλιά μαζί!
-το να βρίζουν τα παιδιά είναι μαγκιά!
-αν δεν φέρουν άριστα τους ταράζουμε στη τιμωρία
-αν χτυπήσουν στο διάλειμμα στο παιχνίδι πάμε την εφημερία πρωτοβάθμια
-αν δεν “πάμε” τη μάνα του κολλητού φίλου του παιδιού κάνουμε πλύση εγκεφάλου να μη ξαναμιλήσει μαζί του

-αν τολμήσεις να παραπονεθείς ότι κάποιο παιδί χτυπάει επανειλημμένα το παιδί σου είσαι υπερπροστατευτική και θα κάνεις το παιδί σου βλαμμένο…
-όλοι οι δάσκαλοι είναι εχθροί μας ,τεμπέληδες, θέλουν το κακό του παιδιού μας και μόνο εμείς ξέρουμε πως θα πρεπε να γίνετε το μάθημα
-τα αγόρια στη προεφηβια πρέπει να χουφτώνουν τα κορίτσια, να μη τα σέβονται γιατί πως θα γίνουν άντρες;;;;τα κορίτσια πρέπει να είναι πιο επιθετικά αν θέλουν να επιβιώσουν
-τα παιδιά πάνε σε αθλητισμό όχι για αθλητισμό αλλά για πρωταθλητισμό θέλουν δε θέλουν

-τα παιδιά  χωρίζονται βάση εθνικότητας γιατί είμαστε κομπλεξικοί!αν το καμάρι μας συμπαθεί άλλης εθνικότητας παιδί του “πηδάμε” τη ψυχολογία και το μπερδεύουμε μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα!
-όλα τα παιδιά είναι κωλόπαιδα εκτός απ το δικό μας!
-αν μας κάνει παράπονα η δασκάλα για τη συμπεριφορά του είναι τρελή και θέλει το κακό του παιδιού μας!

-αν ένα παιδάκι δεν έχει να φάει θα το κάνουμε βούκινο και θα το παίξουμε θλιμμένοι και θα κάνουμε τους γονείς του να νιώσουν ακόμα πιο άβολα επειδή είμαστε καλοί και τους λυπούμαστε…για διακριτική βοήθεια ούτε λόγος!
-όλες οι μανάδες είμαστε άψογες ξέρουμε τι κάνουμε και δε κάνουμε λάθη ποτέ!

Θέλω να πω σε όλες μας ότι τα παιδιά είναι όλα παιδιά! Οι εκπαιδευτικοί έχουν σπουδάσει δε μπορεί όλοι να ναι στη κοσμάρα τους!Ότι θα γίνουν κάποια στιγμή ενήλικες! Ότι θέλουμε να γίνουν Άνθρωποι κ όχι ρομπότ, ότι το παιδί το δικό μου θα σκληρύνει μέσα από τις εμπειρίες του κ όχι με τη βία του στους άλλους. Ότι δε θα το αφορά να δάκτυλο δείχνει να είναι άριστο σε κάτι που δε γουστάρει και θα αγαπά και θα σέβεται τα ζώα,τους φίλους του και πάνω απ όλα τον εαυτό του και τις επιλογές του!Ότι κάνω λάθη δε ξέρω πάντα τι να απαντήσω στις ερωτήσεις του και πως να χειριστώ μια κατάσταση και τολμώ να ζητήσω από το 8χρονο λίγο χρόνο να το σκεφτώ….

Αυτά εισέπραξα φέτος. Είμαι εξωγήινος και παλεύω να επιβιώσω μέσα στη παράνοια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ DADDY-COOL:
Ασ’ το δράμα, come to mama….  Ξέρει η μαμά!!! (Το χω και πρόσφατο γιατί το βλεπε η κόρη μου.)Τελικά μήπως η μία και μόνη άποψη είναι κακό; Τελικά μήπως δεν είναι τόσο καλό για το παιδί να είσαι τόσο μαμά κουκουβάγια; Ανώνυμη φίλη θα επιβιώσεις ,μόνο πρόσεξε μην σε παρασύρουν οι εξωγήινοι….

 

Close