Συμβουλές για το σωστό μαγιό για κάθε σωματότυπο

Δεν έχει σημασία αν έχετε ένα μεγάλο στομάχι, στήθη, γοφούς, πόδια ή λίπος στους μηρούς υπάρχουν στυλ μαγιό στο εμπόριο που είναι τέλεια για εσάς και θα μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο σωματότυπό σας.

Έχοντας κατά νου ότι μπορεί να έχετε ένα συνδυασμό “προβληματικές περιοχές” ο οδηγός που ακολουθεί θα σας δώσει μια ιδέα του κατάλληλου στυλ. Εάν έχετε μεγάλο στήθος και ένα μεγάλο στομάχι, για παράδειγμα, τότε πάρτε συμβουλές από κάθε τμήμα και αναζητήστε ένα ύφος που συνδυάζει και τα δύο. 
  
Αν έχετε σωματότυπο σε σχήμα μήλου
Για να κάνετε μια επιτυχημένη έξοδος, πηγαίνετε  να κάνετε μια  λεπτή κάλυψη, όχι να δώσετε  όγκο. Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή προς τα πάνω ή προς τα κάτω μακριά από τη μέση σας. Μια φούστα που να έχει μήκος έως το γόνατο με ένα όχι πολύ φαρδύ πουκάμισο  θα κάνει το τέχνασμα και θα σας δείχνει ελκυστική. Φορέστε μαγιό με ρίγες διαγώνιες η πλευρικές δείχνουν πολύ όμορφα και διασπάει το σωματότυπο.

Εάν είστε συν  στο  μέγεθος
Το μεγάλο μυστικό σας είναι πάντα να φοράτε ενισχυμένα υφάσματα είναι ο καλύτερος φίλος σας. Είναι ωραίο ένα βαθύ V πάνω και ένα υψηλό μεσάτο κάτω για να τονίσει τις καμπύλες σας.
Φόρεμα  καφτάνι: όχι πολύ μακρύ αφήστε τα πόδια σας λίγο γυμνά για να τα αναδεικνύεται,  εάν δεν σας κολακεύει αφήστε ένα μακρύ V από το λαιμό.
Τα σκούρα χρώματα έχουν μια επίδραση αδυνατίσματος, το ίδιο κάνουν και τα μεγάλα σχέδια.

Αν είστε με καμπύλες  
Το βαθύ V στο στήθος σας δείχνει  κολακευτικό.Προτιμήστε τα πλήρες μαγιό για μεγάλη υποστήριξη οι παχύτεροι  ιμάντες προσφέρουν την πρόσθετη υποστήριξη που χρειάζεστε και κάτω ποιο ανασηκωμένο το πλαϊνό.

Εάν έχετε  μικρή κοιλιά  
Εάν προτιμήσετε μαγιό με λωρίδες και ζώνη θα φαίνεστε πολύ ελκυστική.

Αν είστε μικρή  στο πάνω μέρος του σώματος
Εάν επιλέγετε ρούχα τα σχέδια και βάτα προσθέτουν κάτι επιπλέον και μια ριγέ μπλούζα η μάξι ριγέ (κάθετες) φόρεμα συμπληρώνει το σχήμα σας. Μαγιό προτιμήστε τα μικρά κομμάτια όπως το μπικίνι είναι καλή επιλογή.

Εάν έχετε σωματότυπο ισομερείς πάνω και κάτω
Τα  σχέδια ζέβρα είναι φτιαγμένα για εσάς δείχνουν στενά και όμορφα πάνω σας.

Μεγάλο  στομάχι και κοιλιά    
Πηγαίνετε για χρώματα και σχέδια που έχουν σκοτεινή βάση, αν επιλέξετε δίχρωμα, τότε στο κάτω μέρος το ένα πιο σκούρο χρώμα, ποιο ανοιχτό  χρώμα το επάνω. Έντονα εμπριμέ και σχέδια είναι καλά γιατί  αποσπάει το μάτι και μπορεί να συγκαλύψει το στομάχι σας. Αποφύγετε οριζόντιες ρίγες. Με κάθετη ή διαγώνια ρίγα είναι τα καλύτερα.Προσπαθήστε όταν έχετε πρόβλημα στο στομάχι και την κοιλιά να προτιμάτε ένα σχέδιο που περιλαμβάνει λεπτομέρειες και είναι προς την πάνω πλευρά και κοντά στο λαιμό έτσι ώστε να τραβάει τα βλέμματα προς  τα πάνω.

Φαρδιά λεκάνη μέγεθος αχλαδιού  
Βάλτε μαγιό με μεγάλα σχέδια και εάν μπορείτε  με σκούρο χρώμα βάσης  έτσι θα ελαχιστοποιήσει τους γοφούς σας. Αποφύγετε τα μικρά σχέδια και τα μικρά μοτίβα λουλουδιών. Προτιμήστε  πιο σκούρα χρώματα.
Προσπαθήστε  να τραβήξετε τα βλέμματα  προς το πάνω μέρος δώστε κάθε είδος λεπτομέρεια έτσι ώστε να εστιάζει την προσοχή επάνω και μακριά από τα ισχία. Επομένως βάλτε ένα σκοτεινό χρώμα κάτω και  ένα τυπωμένο σχέδιο επάνω πραγματικά κολακεύει.

Μικρές  στα ισχία
Προτιμήστε τα ανοιχτά χρώματα και μικρά σχέδια ή στάμπες  σας  ταιριάζουν  και δείχνουν όμορφα. Οι οριζόντιες ρίγες δίνουν ένα αποτέλεσμα μεγέθυνσης.
Φορώντας φαρδιά σορτς  βοηθάει σας  προσθέτει καμπύλες και δίνει  μια εικόνα ωραία. Τα κοντά μαγιό με σηκωμένες τις  πλευρές θα βοηθήσει επίσης να τονίσουν τις καμπύλες και να φαίνεται πιο μακρύ το πόδι σας.  Βάλτε ένα καφτάνι  κοντό με δέσιμο στην μέση και αφήστε το πόδι  γυμνό δείχνει κολακευτικό.

Μεγάλος  Σωματότυπος
Τα σκοτεινότερα χρώματα και μεγάλες εκτυπώσεις ή ένα δίχρωμο  με  πιο σκούρο χρώμα στην πάνω πλευρά είναι καλύτερο. Αποφύγετε τελείως τις  οριζόντιες ρίγες και προτιμήστε ρίγες  κάθετες ή διαγώνιες, οι οποίες δεν  δείχνουν  μεγάλο το σώμα.Πηγαίνετε για ένα στυλ που έχει βαθύ  V στο λαιμό, το οποίο θα δείχνει πιο μακρύ το σώμα σας  και θα μειώσει την πληρότητα του στήθους. Ευρεία δεμένο ή διπλό παρέχει καλή υποστήριξη και κολακεύει δείχνοντας στενούς τους  ώμους.
Αποφύγετε κορδόνια και λεπτές τιράντες  μαγιό.  Μπανέλα και πλήρης μαγιό επίσης σας  παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη . Αν προτιμάτε μεγαλύτερη κάλυψη, ένα αθλητικού σχεδιασμό πίσω θα ελαχιστοποιήσει την προβολή του σωματότυπού σας.

Μικρά λάθη που κάνουμε    
Μεγάλα σχέδια τραβάνε το βλέμμα στις μικρόσωμες, αλλά μπορείτε να ξεφύγετε με μικρά σχέδια πάρα πολύ. Σχέδια και στυλ που ακολουθούν το σχήμα του στήθους σας θα ενισχύσει οπτικά τις καμπύλες.


Τι να προσέξουμε στις νέες τάσεις Μαγιό 
Τα δημοφιλή μαγιό που πιάνουν στον ένα ώμο και ασύμμετρο στυλ μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας ή εναντίον σας, κάντε καλή επιλογή και αρκετές δοκιμές. Τα συγκεκριμένα μαγιό μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να αυξάνουν την περιοχή του σώματος, ενώ κάθετες γραμμές ασύμμετρες μπορεί να το δείχνουν μικρότερο και ακόμα δείχνουν μείωση στην  κοιλιά.

Αξεσουάρ μόδας 
Εάν θέλετε να αποκρύψετε μεγάλα και πολλά  μέρη πάνω στο σώμα σας, προτιμήστε ένα κομψό και καλά εξοπλισμένο καφτάνι και όχι ένα χαλαρό. Σε αντίθεση εάν έχετε πρόβλημα σε μια μικρή περιοχή και αποκρύπτοντας το πρόβλημά σας με ένα στενό  μπορεί να τονίσει τα πραγματικά σημεία και θα σε κάνουν να δείχνεις περισσότερο το σημείο εκείνο αλλά και θα χαλάει την όλη εικόνα σας, επιλέξτε ένα χαλαρό καφτάνι.

 

Συμβουλές για το σωστό μαγιό για κάθε σωματότυπο

 Συμβουλές στυλ μαγιό
Εδώ είναι συμβουλές στυλ μαγιό που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε το πιο κολακευτικό ύφος:
Αν θέλετε να τραβήξετε  την προσοχή μακριά από το κάτω μισό σας  επιλέξτε το πάνω κομμάτι  με σχέδιο η στυλ που να δείχνει έμφαση στο λαιμό και στο στήθος. Για να αποσπάσετε  την προσοχή από ένα μεγάλο στήθος, μετά από ένα βαθύ  V-λαιμός στυλ θα είναι πιο κολακευτικό να έχει  λεπτομέρεια το μαγιό  γύρω από τη μέση και  προς τα  κάτω, όπως περασμένη  μια υφασμάτινη  ζώνη με  πόρπη κοκάλινη. Τα λουριά στο πάνω μισό θα παρέχουν υποστήριξη και θα δώσει στο σώμα επίσης την εξισορρόπηση με τους γοφούς. Κορδόνι και λεπτές τιράντες ή brazilian  στυλ θα επιτείνει μια μεγάλη αποτυχία.

Εάν έχτε υψηλά πόδια ένα μαγιό κομμένο  θα επιμηκύνει τα πόδια αλλά  αν έχετε λακκάκια της κυτταρίτιδας και ψωμάκια  αυτό το στυλ δεν θα σας κολακεύει καθόλου.
Κάλυψη εώς το στομάχι με ολόσωμο ή τύπου σλιπ κάτω, θα κρύψει μια μεγάλη κοιλιά στο πάνω μισό θα τονίσει τις καμπύλες και θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός ομοιόμορφου σώματος.

Χωρίς τιράντες  (strapless)  στυλ θα αποσπάσει την προσοχή και θα έχετε μια υπέροχη μαυρισμένη πλάτη. Μην το φοράτε όταν έχετε  ένα πλαδαρό στομάχι ή αρκετά μεγάλο στήθος είναι μεγάλο λάθος.
Μην χρησιμοποιείτε μπικίνι εάν έχετε ένα μεγάλο στομάχι ή γοφούς. Αυτό είναι λάθος.
Μην χρησιμοποιείτε  πιέτες και βολάν όταν είσαστε  εύσωμη και  το σώμα σας  μοιάζει αγορίστικο, δεν προσθέτει καμπύλες και  είναι υπερβολή.
Πλευρικές και διαγώνιες  ρίγες  ή δέσιμο με κόψιμο διαγώνιο που είναι και η νέα τάση της μόδας και θα βρείτε πολλά μαγιό σε αυτό το στυλ  μπορούν  να δώσουν την ψευδαίσθηση των καμπυλών, ιδιαίτερα  αυτό το στυλ είναι καλό για το σώμα που έχουν τα  σχήματα  μήλο.

Επιλέξτε σκούρα χρώματα μονόχρωμα για να σας δείχνουν πιο αδύνατες και μερικά σχέδια μπορούν να κρύψουν  ατέλειες. Αποφύγετε οριζόντιες ρίγες, αν θέλετε να κρύψετε το  στομάχι ή το σώμα σας.  Εκτός αν είστε πολύ λεπτή, με ένα  μεσαίου μεγέθους σχέδιο  μοτίβο ή  μια σκοτεινή βάση συνήθως είναι πιο κολακευτικό. Αν έχετε μεγάλο στήθος, αλλά μικρούς και στενούς  κάτω γοφούς, δύο τόνους μαγιό σας ταιριάζει με το ένα ελαφρύτερο χρώμα στο κάτω μέρος θα επιστήσει την προσοχή μακριά από το στήθος.

Αν έχετε μικρό  στhθος, αλλά μεγάλους  και φαρδύς  γοφούς σχήμα αχλάδι, δύο τόνους μαγιό σας ταιριάζει με το πάνω να έχει ένα ελαφρύτερο χρώμα όπου  μπορεί να έχει και κάποιο μικρό σχέδιο και με ποιο σκούρο χρώμα στο κάτω μέρος,  θα επιστήσει την προσοχή μακριά από τους γοφούς.

Οι γυναίκες που έχουν μακριά σώματα  είναι πιο άνετα σε ένα ολόσωμο. Υπάρχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία, όταν πρόκειται να το φορέσουμε.  Αυτό το στυλ βοηθάει στην απόκρυψη όταν έχουμε μεγάλα στομάχια.

Για να βρείτε το σωστό κομμάτι, είναι σημαντικό να πειραματιστείτε με πολλές μορφές , χρώματα. Μην κάνετε συμβιβασμούς δοκιμάστε να είσαστε άνετη μέσα σε αυτό. Μόλις βρείτε το καλύτερο σχήμα για να ταιριάζει πραγματικά στο σχήμα σας, την επιμονή και την κούραση  θα την διαδεχτούν η αυτοπεποίθηση, τα κολακευτικά σχόλια  και οι  σέξι  ματιές των αγοριών  στην παραλία.

Ένα μαγιό μπορεί να είναι πιο σέξι από ένα μπικίνι και να δίνει  πιο πολύ κολακευτικό σχήμα.
Οι γυναίκες που φορούν μαγιό είναι εκείνες που θέλουν συνήθως λίγο περισσότερη κάλυψη από ένα μπικίνι.

Επιλέξτε προσεκτικά και ένα μαγιό μπορεί να σας αφαιρέσει κιλά από πάνω σας. Η κατασκευή σχήμα και το χρώμα, μοτίβο όλα παίζουν σημαντικό ρόλο. Αρκετές γυναίκες για να  κρύψουν ατέλειες έχουν μάθει το όφελος  και καταλαβαίνουν πως  το στυλ, σχέδια και χρώματα μπορούν να κρύψουν  ένα πλήθος λαθών.

Με το πάσο σας. Να είστε υπομονετικές. Δοκιμάστε μια σειρά από στυλ μαγιό, σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα.

Διαλέξτε προσεχτικά το μαγιό και κρύψτε αυτά που θέλετε.  Οι τρεις λέξεις κλειδιά που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι το χρώμα, κατασκευή και στυλ.

Πιστεύω να σας φανούν χρήσιμες κάποιες συμβουλές  μου  και να μπορείτε να κάνετε την επιλογή για την προμήθεια του μαγιό σας που θα σας κολακέψει και θα αναδείξει το σώμα σας  για το φετινό καλοκαίρι

Close