Αργολίδα: Η συζυγοκτόνος που έπαιζε θέατρο επί μήνες

Ένα σπίτι που έμενε «ενωμένο» για χάρη των παιδιών, συνεχείς καυγάδες και πολλά ακόμη αποκαλύπτονται για την υπόθεση δολοφονίας του Θανάση Λάμπρου στην Αργολίδα από τη σύζυγό του Δήμητρα Βούλγαρη.

Η απολογία της συζυγοκτόνου θα γίνει την Τρίτη 28/7. Τους προηγούμενους επτά μήνες, η Δήμητρα Βούλγαρη – Λάμπρου θα απασχολούσε το πανελλήνιο ως η σύζυγος που αναζητούσε εναγωνίως το δολοφόνο του άντρα της Θανάση Λάμπρου, ενός καπετάνιου που εργαζόταν σε κότερο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.
Εν τέλει και όπως αποκαλύφθηκε μετά την ομολογία της ήταν η ίδια που δολοφόνησε τον άντρα της, το μεσημέρι της 8ης Δεκεμβρίου του 2014. Τον άτυχο 42χρονο είχε βρει φιλικό του πρόσωπο στον εξωτερικό χώρο ενός σπιτιού, τραυματισμένο σοβαρά στο κεφάλι και στην αριστερή πλευρά του θώρακα από πυροβόλο όπλο. Λίγο αργότερα ο άνδρας είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Η ομολογία της
Σϋμφωνα με τα λεγόμενά της, όλα ξεκίνησαν με έναν καυγά που είχαν. Η Δήμητρα Βούλγαρη με ένα περίστρογο πυροβόλησε το σύζυγό της και στη συνέχεια πανικόβλητη τράπηκε σε φυγή. Όπως αναφέρουν όμως πηγές του anikolouli.gr– είχε φροντίσει να κρύψει τα ίχνη της και να βάλει το περίστροφο στο χέρι του θύματος έτσι ώστε να φανεί ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και οι καλύτερες και το βασικό θέμα των καυγάδων ήταν η έντονη ζήλεια του θύματος.
Σε βάρος της 38χρονης καθηγήτριας αγγλικών, που είναι μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, και η οποία περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η άλλη πλευρά
Οι συγγενείς του θύματος από την πλευρά τους νιώθουν δικαιωμένοι, αφού από την αρχή πίστευαν ότι η σύζυγος ήταν η ένοχος για τη δολοφονία. Ο πατέρας του θύματος εικάζει ότι υπήρχε και συνεργός. Τα ίδιο υποστηρίζει και η αδερφή του θύματος η οποία μιλάει για πιθανές εξωσυζυγικές σχέσεις της κατηγορούμενης.
“Επτά μήνες μετά οι μάσκες έπεσαν. Από την πρώτη στιγμή είχαμε δηλώσει την εμπιστοσύνη μας, τόσο στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όσο και στην Ελληνική Αστυνομία. Και απ’ ότι φαίνεται αρχίσαμε να δικαιωνόμαστε. Η αποκατάσταση της μνήμης του Θανάση Λάμπρου και η παραδειγματική τιμωρία της καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του από την Ελληνική Δικαιοσύνη αποτελεί και για εμάς πλέον προτεραιότητα” δηλώνει ο δικηγόρος της αδελφής του θύματος κ. Γιώργος Γεωργόπουλος.

δειτε την εκπομπη της Αγγελικης Νικολουλη



Close