Φτιαξτε λαδί και μάσκα κατά της κυτταρίτιδας.Εκπληκτική Διαφορά σε μόλις ενα μήνα!Από τη beauty blogger  Ολυμπία

Φτιαξτε λαδί και μάσκα κατά της κυτταρίτιδας.Εκπληκτική Διαφορά σε μόλις ένα μήνα!Από τη beauty blogger  Ολυμπία

Η ByOlyCosmetics είναι εδώ να σας  χαλαρώσει λίγο!!!!Πιο είναι το αγαπημένο μου θέμα; Η κυτταρίτιδα!!Σκέτο δράμα … ή τελικά όχι και τόσο;
Η κυτταρίτιδα είναι το βασικό αισθητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες καθώς είναι πολύ δύσκολο να εξαλειφθεί, επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες και απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση για να δούμε αποτελέσματα.

Δε θα σας κουράσω για το τί είναι  η κυτταρίτιδα, τα είδη της κλπ τα έχετε διαβάσει άπειρες φορές σωστά;  Αυτό που ψάχνουμε όλοι είναι μια λύση!!

Σας προτείνω λοιπόν μια σειρά μέτρων για να δείτε διαφορά σε  μόλις 1 μήνα!!!!
Τέσσερα τα τινά! Μια μάσκα κατά της κυτταρίτιδας , καθημερινό μασάζ με  ειδικό λάδι, παράλληλα με μικρές αλλαγές στη διατροφή & ήπια άσκηση!! Έτσι θα προλάβουμε και θα μειώσουμε την κατακράτηση υγρών , θα αυξήσουμε τη μικροκυκλοφορία της περιοχής και θα δούμε γρήγορα αποτελέσματα!
Τόσο  το λάδι για μασάζ όσο και τη μάσκα τα χρησιμοποιούμε πρωί και βράδυ

Συστατικά για λάδι μασάζ (φυλάσσεται στο ψυγείο 4 εβδομάδες)
Σε μπουκάλι καφέ γυάλινο των 50 ή 100 μλ βάζω:
25 μλ αμυγδαλέλαιο
20 μλ μηλόξιδο
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα
4 σταγόνες αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι ή δενδρολίβανο

Αν βρούμε μπορούμε να αντικαταστήσουμε το αμυγδαλέλαιο με  εμποτισμένο λάδι κισσού.  Ακόμα, μπορούμε να προσθέσουμε στο μηλόξιδο σκόνη κισσού, ίσα ίσα να καλύπτει το υγρό τη σκόνη, να τα αφήσουμε στο ψυγείο μια εβδομάδα, και να χρησιμοποιήσουμε το σουρωμένο, εμποτισμένο με κισσό πια ξύδι!!!
Ανακινώ καλά πριν τη χρήση!

Συστατικά για μάσκα κυτταρίτιδας :
10 γραμμάρια τριμμένος κισσός
2 γραμμάρια σπιρουλίνα
4 γραμμάρια πούδρα φυκιών
αμυγδαλέλαιο
Βράζω 10 λεπτά τον κισσό  σε χαμηλή φωτιά. Το αφήνω στο τσικαλάκι να κρυώσει για 20 λεπτά, έπειτα το σουρώνω και το αναμιγνύω με λίγο αμυγδαλέλαιο, την σπιρουλίνα και την πούδρα φυκιών να κάνουν πολτό .
Διαδικασία
Πριν την εφαρμογή της θεραπείας, μπορώ να βουρτσίσω την περιοχή με μια βούρτσα, όπως σας έχω πει σε προηγούμενο άρθρο (βλέπε body brushing). Έπειτα, εφαρμόζω τον πολτό σε περιοχές με κυτταρίτιδα και αφήνω  30 λεπτά! Μπορούμε να τυλίξουμε την περιοχή με υποαλλεργική ζελατίνη.
Ξεπλένω και έπειτα κάνω μασάζ με το λαδάκι. Για να απορροφηθεί καλά κάνω έντονο μασάζ, χρησιμοποιώντας αν θέλω τα ρόλερ κυτταρίτιδας που υπάρχουν στην αγορά
Διατροφή
Προτιμάτε το άπαχο κρέας και τα θαλασσινά, τα οποία είναι χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε πρωτεϊνη και μέταλλα!!

Άφθονα φρούτα & λαχανικά –πλούσια σε φυτικές ίνες και μέταλλα. Επιπλέον, το λεμόνι, το γκρέιπφρουτ, τα μήλα, το μπρόκολο, η μελιτζάνα και όλες οι πρασινάδες βοηθάνε στο κάψιμο του λίπους
Πολύ νερό και πράσινο τσάι βοηθάνε στην μείωση της κατακράτησης
Όχι κορεσμένα λιπαρά και ελάχιστη ζάχαρη
Μείωση του αλατιού και χρήση μπαχαρικών και αρωματικών φυτών εναλλακτικά

Άσκηση
Τα πιο εύκολα από όλα προτείνω !! Περπάτημα και κολύμπι!!! Έντονος ρυθμός!!! …Διασκεδάστε το, δείτε το σα μια ευκαιρία να ξεσκάσετε χωρίς να δώσετε χρήματα!!! Και θα με θυμηθείτε!!!

Σημείωση: όποια φίλη τις φτιάξει, είμαι στη διάθεσή της για να της λύσω κάθε απορία!!!

Σας φιλώ! A! Και μην ξεχνάτε…κάντε like στη σελίδα μου ByOlycosmetics στο facebook για προσφορές και νέες αναρτήσεις

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close