Μετρό : Μυστήριο με ακρωτηριασμένο ανθρώπινο πόδι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης με ακρωτηριασμένο ανθρώπινο πόδι στο μετρό.

Η αστυνομία στη Νέα Υόρκη προσπαθεί να εξακριβώσει την προέλευση ενός ανθρώπινου ποδιού που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Γραμμή 4 στην περιοχή του Μπρονξ.

Για την ώρα οι αρχές δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν αν το μέλος ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα ή αν βρέθηκε πλήρες.

Η επίθεση, αναφέρει ο Guardian, ήρθε δύο ημέρες μετά την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ένας Βραζιλιάνος τουρίστας στον ίδιο σταθμό του μετρό, ο οποίος δέχθηκε μâχαιριές στο λαιμό.

Καιρος : Βροχές και καταιγίδες σήμερα  Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Τα στοιχεία της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης δείχνουν ότι η εγκληματικότητα στο σύστημα του μετρό, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου, έχει αυξηθεί από την αρχή του έτους κατά 22%, παρά το ότι ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, πρόσθεσε 1.000 ένστολους και μυστικούς αστυνομικούς για να περιπολούν στο σύστημα.

Εορτολόγιο: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Δευτέρας ένας 57χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε βαγόνι του μετρό. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι βρήκε σε κοντινή απόσταση σύνεργα για τη λήψη ν∀ρκωτικών και εργάζεται για να προσδιορίσει την αιτία θανάτου του άνδρα.

Σε ένα άλλο περιστατικό, το Σάββατο, ένας καυγάς στον σταθμό Queens Plaza πήρε βίåιες διαστάσεις και ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε με μεταλλικό σωλήνα σύμφωνα με το nassosblog.gr .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy – Cool.gr

Close