Ελένη Μενεγάκη: Η βάπτιση της νεογέννητης κόρης της και το party για φίλους και συγγενείς

Διαβάστε τις λεπτομέρειες

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «YOU» και του Γιώργου Μπέζα, η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζεται μετά από 6 χρόνια που είναι αχώριστη με τον Μάκη Παντζόπουλο για το γάμο της και για τη βάφτιση της κορούλας της.

Ο φτερωτός θεός του έρωτα τούς λάβωσε με τα βέλη του ακριβώς πριν από έξι χρόνια στο νησί της Άνδρου, όπου τότε η Ελένη Μενεγάκη είχε πάει διακοπές μαζί με τα τρία της παιδιά, φιλοξενούμενη των κουμπάρων της Τζένης Μπαλατσινού και Πέτρου Κωστόπουλου.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί εκείνη την εποχή το σενάριο που είχε γράψει η ζωή για την Ελένη και τον Μάκη, δύο ανθρώπους διαφορετικούς άλλα έτοιμους να ερωτευτούν και να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Εκεί, κάτω από την καλοκαιρινή πανσέληνο και αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο, εκείνος της σιγοψιθύρισε τα πρώτα λόγια αγάπης, τα λόγια που έγιναν όρκοι για πάντα… Εκεί που κάθε χρόνο δίνουν ραντεβού τέτοια μέρα για να δουν πάλι μαζί το ηλιοβασίλεμα και την πρώτη ανατολή του ήλιου, γιορτάζοντας με τον τρόπο τους την πρώτη τους συνάντηση που έμελλε να είναι καθοριστική για το κοινό τους μέλλον…

Έξι καλοκαίρια πέρασαν από τότε και όλοι μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα που επισφραγίστηκε με τον ερχομό της κόρης τους στις 29 Μαρτίου 2015, το θείο δώρο που ο Θεός τούς το φύλαγε για έκπληξη το περασμένο καλοκαίρι όταν και έμαθαν για τον ερχομό του μωρού.

Η αγάπη τους πέρασε από Συμπληγάδες και άντεξε, εκείνη βρίσκει χαρά στα λόγια του Μάκη, ανακούφισή στα χάδια του και εκείνος το μόνο που θέλει είναι να την βλέπει να χαμογελά και ο κόσμος του φωτίζεται…

Η Ελένη από την πρώτη μέρα εκείνου του Ιουλίου που πάτησε στον ευλογημένο αυτό τόπο ξαναγεννήθηκε, είδε τη ζωή με άλλο μάτι και βρήκε το νόημα στα απλά πράγματα, σε αυτά που χρόνια είχε στερηθεί. Λένε πως όταν θέλεις πολύ κάτι η μοίρα σού το δίνει απλόχερα και κάπως έτσι φαίνεται πως συνέβη και με την παρουσιάστρια, που πήρε όλα όσα επιθυμούσε – μια όμορφη οικογένεια και έναν άντρα που την αγαπά τρελά!

Η βάφτιση και ο γάμος στα Άχλα!

Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό για την Ελένη και τον Μάκη, η μπέμπα τούς έχει αλλάξει λίγο το πρόγραμμα, ωστόσο εκείνοι πάντα βρίσκουν χρόνο για την σχέση τους. Εκείνη θέλει να παντρευτεί στο ξωκλήσι του Αγίου Nικολάου, στα Άχλα, και να μην το μάθει κανείς, αφού η πίστη της στον Θεό είναι μεγάλη. Οι δυο τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα θα ενωθούν ενώπιον του Θεού και θα γίνουν ένα.

“Ο γάμος αυτός είναι το τάμα στην αγάπη τους και σε όσες αγωνίες έζησαν μέχρι σήμερα”, λέει φιλικό τους πρόσωπο στο YOU. Ωστόσο, λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής στα τέλη Σεπτεμβρίου η Ελένη και ο Μάκης θα βαφτίσουν την κόρη τους, δίνοντας ένα μεγάλο διπλό πάρτι με φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα για να μοιραστούν τις χαρές τους.

Aπό τον Γιώργο Μπέζα/ Περιοδικό You

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

 


Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια

Close