Τα μυστικά ομορφιάς της γιαγιάς που θα σε ξετρελάνουν

Τα μυστικά ομορφιάς της γιαγιάς που θα σε ξετρελάνουν

Mυλόξυδο και ζεστό νερό σε μια μπανιερα για να μαλακώσουν τα πόδια σας. Δες εδώ που αλλου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μηλόξιδο

main_11093_571f937097bbc

 

 

Αν έχεις πρησμένα μάτια, βρέξε 2 φακελάκια τσάι και τοποθέτησέ τα από κάτω.

Screen-Shot-2014-06-20-at-2.25.36-PM

Χαμομήλι αντί για λόσιον: Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν λοσιόν προσώπου και έτσι η γιαγιά μας έφτιαχνε την δική της. Έβραζε δύο κουταλιές του γλυκού χαμομήλι μαζί με 2 ποτήρια νερό και αφού κρύωνε το χαμομήλι πρόσθετε το χυμό από ένα λεμόνι.

lotion
Παντζάρια για κόκκινα χείλη: Κάθε πρωί που ξυπνούσε έκοβε ένα μικρό κομμάτι από ένα παντζάρι και το έτριβε στα χείλη της. Με αυτή την κίνηση της χάρισε χρώμα στα χείλη της και τα βοηθούσε να ενυδατωθούν.

Lips-Pink-With-Beetroot

Κάστανα για τα μαλλιά: Κάθε φορά που έβραζε κάστανα κρατούσε το ζουμί τους και έβρεχε με αυτό τα μαλλιά της. Άφηνε την λοσιόν κάστανου να δράσει και την ξέπλενε μετά από 2 ώρες.

073-med
Γάλα για το κουρασμένο πρόσωπο: Κάθε φορά που ένιωθε κουρασμένη και η κούραση φαινόταν κάτω από τα μάτια της, αφού έβγαζε μαύρους κύκλους έκανε κομπρέσες με κρύο γάλα.

milk4
Ελαιόλαδο για το δέρμα: Η γιαγιά μας χρησιμοποιούσε το ελαιόλαδο για να αποκτήσει μεταξένιο δέρμα και φυσικά για να μην μεγαλώνουν γρήγορα οι τρίχες της μετά το ξύρισμα.Δες που αλλού μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ελαιόλαδο

hair-mask-at-home
«Μη βγάζεις τα φρύδια σου επίμονα, γιατί κάποια στιγμή θα πάψουν οι τρίχες τους να αναπαράγονται και θα εξαφανιστούν» Η μόδα που θέλει τα φρύδια να είναι μικροσκοπικά και πολύ λεπτά προκαλεί τελικά τραύμα στην ευαίσθητη περιοχή πάνω από τα μάτια, αφού η συνεχής απομάκρυνση των τριχών καταστρέφει τους θύλακες και αποτρέπει τη δημιουργία νέας τρίχας.

«Να πλένεις το πρόσωπό σου 2 φορές τη μέρα» Ακόμα και μία φορά τη μέρα, αν είναι πιο εύκολο. Καλό είναι να χρησιμοποιείται σκέτο νερό, γιατί προϊόντα απολεπιστικά ή καθαριστικά μπορεί τελικά να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα στο δέρμα, αφού η παρατεταμένη χρήση τους συνήθως απορρυθμίζει το pH του, που αποτελεί τη φυσική του προστασία

5c24a7e32036853232a61e3b5e4f31ef

Φτιάξε μόνη σου scrub χειλιών: Κάνε τα χείλη σου απαλά με ένα scrub που θα φτιάξεις σπίτι! Απλά ανακάτεψε ζάχαρη με ελαιόλαδο και μέλι

enhanced-buzz-15288-1351003120-11

Θεράπευσε ένα σπυράκι: Για να απαλλαγείς από ένα αντιαισθητικό σπυράκι στο πρόσωπο, απλά άπλωσε λίγο γιαούρτι με λεμόνι τοπικά.

1046ee38-3cf7-4618-a9e9-2fb4d093a00a

 

 

Δες εδώ τα καλύτερα φυσικά καλλυντικά

Δες εδω τα καλύτερα φυσικά αδυνατιστικά

 

Close