Χάστε το περιττό λίπος από το στομάχι και την κοιλιά με αυτό το μαγικό ρόφημα!

Έχετε απογοητευτεί από το περιττό λίπος στο στομάχι; Μην ανησυχείτε άλλο. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μια αποτελεσματική σπιτική θεραπεία που βοηθά στην απώλεια βάρους. Το σκόρδο είναι ένα μαγικό συστατικό  που θα σας διευκολύνει να χάσετε βάρος. Το ρόφημα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο  θα σας βοηθήσει  να χάσετε το λίπος στην κοιλιά γρήγορα.

Συστατικά

  • 1 ποτήρι ζεστό νερό
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά μέλι

Δείτε την συνταγή στο βίντεο που ακολουθεί

Περισσότερα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε τα περιττά κιλά θα βρείτε εδώ

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!
Χρήστος Πασχαλίδης η αλλιώς Daddy Cool!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί και δίπλα σε έναν άντρα είναι μια pc freak γυναίκα, τότε ένας φρικαρισμένος μπαμπάς γίνεται cool και θέλει να μοιραστεί μπαμπαδίστικες σκέψεις, έτσι γιατί και οι μπαμπάδες έχουν ψυχή! Είμαι λοιπόν ο Χρήστος, μπαμπάς μιας 6χρονης γλυκιάς ζουζούνας της Ηρώς και παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα τη Λένα. Δεν έχω συνταγή από κάποιο μαγικό φίλτρο που θα σας κάνει τους καλύτερους μπαμπάδες του κόσμου, μαζί όμως θα μοιραστούμε, σκέψεις ανησυχίες,tips και οτιδήποτε έχει να κάνει με το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή ενός άντρα. Τη πατρότητα!


Close