Απλοί τρόποι για να κάνετε τον λαιμό σας να φαίνεται νεότερος

Ένα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης είναι η χαλάρωση του δέρματος στο λαιμό. Όταν οι μύες του λαιμού δεν συνδέονται με  οστά ή  συνδέσμους που εξασφαλίζουν την σταθερότητά τους,  αρχίζουν να γέρνουν την πάροδο του χρόνου. Έτσι το δέρμα στο λαιμό χάνει την ελαστικότητα και γίνεται ”τσαλακώνεται” όσο μεγαλώνουμε.

ομορφια

Καθώς οι περισσότερες γυναίκες δίνουν έμφαση στο πρόσωπο, ο λαιμός συνήθως παραμελείται. Οι πιο πολλές γυναίκες επιλέγουν ακριβά καλλυντικά  ή προϊόντα, τα οποία συχνά αποτυγχάνουν να δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αν και υπάρχουν φυσικές εναλλακτικές λύσεις γι’αυτό το θέμα.

Διαβάστε και μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε άψογο, νεανικό λαιμό με φυσικό τρόπο.

 

1   Βιταμίνη C

ομορφια
Η βιταμίνη C είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά αντιοξειδωτικά. Μπορείτε να την πάρετε μέσα από τα τρόφιμα ή από τη λήψη συμπληρωμάτων.

Εξαφανίστε τις ουλές από το δέρμα σας με αυτή την μοναδική σπιτική αλοιφή

2 Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο

αντηλιακο
Οι βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου μπορεί να βλάψουν το δέρμα στο λαιμό σας,  όπως και οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός σας. Η χρήση αντηλιακού τουλάχιστον 30 SPF με ψευδάργυρο και τιτάνιο που αναστέλλουν τις ακτίνες UVA και UVB, συνιστάται ιδιαίτερα.

3  Τακτική Άσκηση
Η τακτική άσκηση είναι εξαιρετικά επωφελής  για το λαιμό σας. Κάντε τακτικές ασκήσεις που στοχεύουν το λαιμό σας και θα σας δώσουν μια σταθερή και νεανική εμφάνιση  μακροπρόθεσμα. Η τακτική άσκηση βελτιώνει επίσης την παροχή αίματος και οξυγόνου στους μυς.Δείτε στο παρακάτω βίντεο ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι καθημερινά!

4  Συμπλήρωμα κολλαγόνου

κολλαγονο

photo view pinterest
Το κολλαγόνο εξασφαλίζει τη σταθερότητα, την ελαστικότητα και την συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.Η λήψη ενός υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα κολλαγόνου συνιστάται ιδιαίτερα.

5 Καταναλώστε Λιπαρά Οξέα πριν από τον ύπνο

ομορφια

photo view pinterest
Τα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα είναι εξαιρετικά επωφελή για τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, επειδή διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και την αναδόμηση των κυττάρων του δέρματος. Οι καλύτερες διατροφικές πηγές αυτών των λιπαρών οξέων είναι ο σολομός, οι σαρδέλες, το αβοκάντο, το σπανάκι, ο λιναρόσπορος και οι σπόροι κολοκύθας.Η καλύτερη στιγμή για να καταναλώσετε αυτά τα τρόφιμα είναι περίπου τέσσερις ώρες πριν τον ύπνο.

Δείτε επίσης:Η τέλεια δίαιτα του δέρματος

                       Φτιάξτε αντιγηραντική κρέμα προσώπου με εφέ-μπότοξ

healthyfoodteam

Close