Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018

Τα μοντέλα σε επιδείξεις μόδας συχνά μας παρουσιάζουν τις τάσεις που θα επικρατήσουν στα μαλλιά! Έτσι, λαμβάνοντας τα όσα είδαμε στις πασαρέλες θα σας παρουσιάσουμε τις τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο- χειμώνα 2017-2018.

Pixie

Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018                                         Kristin Stewart 2017 © Shutterstock / helgaesteb

Μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι τα τελευταία χρόνια,τα μακριά μαλλιά ήταν τάση. Στα μακριά μαλλιά μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά χτενίσματα, είτε να τα κάνετε ίσια, είτε με μπούκλες, είτε να κάνετε πλεξούδες. Οι πλεξούδες είναι ακόμη τάση και έχουμε πολλά να δούμε. Ωστόσο, πλέον στις  τελευταίες πασαρέλες, το αγορίστικο κούρεμα έχει κυριαρχήσει. Αλλά και πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες το προτιμούν. Σε αυτό το έτος, είδαμε τόσο την Kristin Stewart και Katy Perry με αγορίστικο κούρεμα και ξανθά μαλλιά.

Δείτε ακόμη: 3 πρακτικά tips για να περιποιείσαι σωστά τα σγουρά μαλλιά σου!

Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018

Κοντό καρέ

Τα ( bob ) καρέ κουρέματα και χτενίσματα αλλά και τα lob (μακρύ καρέ) στο παρελθόν ήταν πολύ δημοφιλή. Ωστόσο, αυτό το φθινόπωρο η τάση είναι το πολύ κοντό καρέ. Μέχρι τη γραμμή του σαγονιού, ή ακόμη πιο κοντό. Σγουρά, ίσια, με χωρίστρα στη μια πλευρά ή στη μέση, τα πολύ κοντά καρέ είναι η τάση αυτής της νέας σεζόν.

Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018

Ασύμμετρα

Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018               Katy Perry © Tinseltown / shutterstock

Τα ασύμμετρα κουρέματα είναι επίσης πολύ τάση. Αυτά μπορεί να είναι ένα ασύμμετρο καρέ ή μια παραλλαγή του κοντού χτενίσματος Pixie με την μια πλευρά του να είναι μακρύτερη. Με το κεφάλι ξυρισμένο πίσω ή από την μια πλευρά, αυτό το χτένισμα φαίνεται διαφορετικό από όλες τις πλευρές. Και συχνά μπορείτε να αλλάζετε την χωρίστρα με την χτένα, δημιουργώντας την εντύπωση οτι πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό χτένισμα.

Τα μοντέλα σε επιδείξεις μόδας συχνά μας παρουσιάζουν τις τάσεις που θα επικρατήσουν στα μαλλιά!

Δείτε ακόμη: Τα 10 κορυφαία χτενίσματα παραλίας…! Το #8 Θα Το Λατρέψετε…!

Κάντε το όπως η Katy Perry, η οποία έχει μετατρέψει το αγορίστικο της κούρεμα σε ασύμμετρο.

Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018

Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018

Φυσική τρίχα

Κάντε τα μαλλιά σας να φαίνονται φυσικά τόσο σε απόχρωση αλλά και γενικότερα το όλο στυλ τους. Τα φυσικά μαλλιά πλέον έχουν γίνει τάση στις πασαρέλες. Τα μαλλιά που μοιάζουν σαν να μην είναι βαμμένα και δεν έχουν ένα συγκεκριμένο στημένο χτένισμα είναι τάση. Αφήστε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν φυσικά. Η φυσική τρίχα φέτος είναι νικητής. Μπορεί να κοστίσει λίγο παραπάνω ώστε το μαλλί σας να φαίνεται όμορφο και φυσικό αλλά αξίζει την προσπάθεια.

Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018                                                             © Ovidiu Hrubaru / Shutterstock

Αφέλειες

Οι αφέλειες και ειδικά αυτές που φτάνουν μέχρι την μέση του προσώπου, φέτος είναι τάση. Μπορεί να έχουν ακόμη και ένα λοξό σχήμα. Αλλά, πριν κόψετε τα μαλλιά σας αφέλειες πρέπει να είστε σίγουρες για αυτό, καθώς μπορεί να κάνουν καιρό να ξανά μακρύνουν και μπορεί να μην σας κολακεύουν ιδιαίτερα.

Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018

Τάσεις στα μαλλιά

Για το χειμώνας 2017/2018 έχουμε δει πολλά χρώματα μαλλιών. Όλα είναι πιθανά. Και τα δύο, φυσικά αλλά και μη φυσικά χρώματα. Ωστόσο, λίγα ξεχωρίσαμε:

Blorange

Ένας συνδυασμός ξανθού και πορτοκαλί.

Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018                                                                   Πηγή: Pinterest / tumblr

Δείτε ακόμη: 20 μοντέρνα χτενίσματα για γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα

Μοβ, λιλά και μπλε

Τα Ροζ μαλλιά ήταν δημοφιλή για μια περίοδο. Τώρα έρχονται τα μοβ, τα μπλε και τα λιλά. Αυτά τα χρώματα επίσης, ταιριάζουν και με τα χρώματα της μόδας για το φθινόπωρο.

Χτενίσματα και τάσεις μαλλιών φθινόπωρο- χειμώνας 2017-2018                                                              Πηγή: Instagram

Πηγή: rubriek.nl
Close