Διώξε χρόνια από τον λαιμό με τρία υλικά που έχεις στο συρτάρι!

Ο λαιμός δείχνει την ηλικία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι σπαταλήσετε ένα λεπτό την ημέρα για να αφαιρέσετε τις λεπτές ρυτίδες στο λαιμό και το στήθος και να δείχνετε 10 χρόνια νεότερη.

 

Ο λαιμός μιας γυναίκας έχει ονομαστεί «δεύτερο πρόσωπο» και έχει την τάση να γερνάει πιο γρήγορα. Χρειάζεται την ίδια φροντίδα με το πρόσωπο, ίσως και περισσότερη.

Με την προχωρημένη ηλικία ενός ατόμου ή με λανθασμένη στάση του σώματος, αρχίζουν να εμφανίζονται ρυτίδες του λαιμού. Μόλις οι μύες του δέρματος του αυχένα ξεκινήσουν να κρεμάνε ολόκληρο το πρόσωπο φαίνεται μεγαλύτερο από την πραγματική του ηλικία.

Το σμήγμα (λίπος του δέρματος) και οι ιδρωτοποιείς αδένες στο λαιμό είναι μόνο το 1/3 εκείνα που βρίσκονται στο πρόσωπο. Ο λαιμός έχει επίσης πολύ λιγότερο κολλαγόνο από το πρόσωπο. Επομένως, είναι εύκολο να υποβληθεί σε αφυδάτωση, τραχύτητα, έλλειψη λάμψης, χαλάρωση και εμφάνιση λεπτών ρυτίδων. Μην ανησυχείτε, υπάρχει ένας τρόπος για να αφαιρέσετε τις ρυτίδες του λαιμού και τις ρυτίδες στο στήθος. Ιδού η σπιτική συνταγή:

Δείτε τη με ένα κλικ εδω

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.


Close