Ο πλήρης οδηγός για το πως να εφαρμόσετε το μακιγιάζ ματιών!

Το να κάνουν ένα τέλειο μακιγιάζ ματιών δεν είναι καθόλου εύκολο, ακόμη και για τους ειδικούς. Αν έχετε πρόβλημα με την αποκωδικοποίηση όλων εκείνων των δύσκολων μαθημάτων μακιγιάζ τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστούμε ένα εύκολο οδηγό για κάθε μέρος του ματιού προκειμένου να καταλάβετε, που πρέπει να πάνε όλα αυτά τα eyeliners, η μάσκαρα, και οι σκιές ματιών.

Το κόκκαλο του φρυδιού (Brow Bone/Highlight)

Προσθέστε μια ματ ή γυαλιστερή απαλή σκιά ματιών ακριβώς κάτω από τα φρύδια σας για να τονίσετε τα φρύδια σας και να ανοίξετε την περιοχή σας.

Αν έχετε πρόβλημα με την αποκωδικοποίηση όλων εκείνων των δύσκολων μαθημάτων μακιγιάζ τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος

Βλέφαρο (Lid)

Oι κύριες αποχρώσεις των σκιών ματιών συνήθως πάνε στο βλέφαρό σας, αλλά εδώ μπορείτε να δείξετε τη δημιουργικότητά σας , χρησιμοποιώντας το eyeliner σας.

Δείτε ακόμη: 8 πράγματα που προσπαθούν να σας πουν τα μάτια σας για την υγεία σας

Προσθέστε διάσταση στα μάτια σας 

Εφαρμόστε πιο σκούρες αποχρώσεις σκιάς ματιών μεταξύ των φρυδιών και των βλεφάρων σας, κατά μήκος της οφθαλμικής κόγχης σας, καθώς αυτό προσθέτει έκταση στο μάτι σας. Συμβουλή: Αν έχετε κουκουλωτά μάτια, τότε έχετε ένα πλεονέκτημα παίζοντας με διαφορετικές τοποθετήσεις της σκιάς σας, ανοίγοντας τα μάτια σας μετά από κάθε δοκιμή για να δείτε ποια τοποθέτηση της κάθε σκιάς είναι περισσότερο ορατή..

Δείτε ακόμη: 5 λάθη στο μακιγιάζ ματιών που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες!

Εξωτερικό V (Outer V)

Το eyeliner ή οι βαθύτερες αποχρώσεις στις σκιές ματιών εφαρμόζονται σε σχήμα «V» στην πιο ακριανή γωνία του ματιού. Για ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα κάντε το μακιγιάζ σας σε «C» σχήμα.

Άνω Γραμμή Βλεφαρίδων ( upper lash line)

Oι άνω γραμμή των βλεφαρίδων βρίσκονται στο σωστό μήκος όταν είναι πάνω από τις άκρες του άνω βλεφάρου σας, εκεί όπου αρχίζουν οι βλεφαρίδες σας. Το Eyeliner ή η σκιά ματιών ή ακόμη και η μάσκαρα μπορεί να εφαρμοστεί για να σας δώσει ένα πιο έντονο βλέμμα.

Ισαλος γραμμή (waterline)

Είναι η εσωτερική άκρη του οφθαλμού. Προσθέστε μια smoky εμφάνιση ή ένα απαλό, μόνο του eyeliner για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται ευρύτερα και πιο ανοιχτά.

Κάτω γραμμή βλεφαρίδων ( lower lashline)

H κάτω γραμμή βλεφαρίδων είναι η περιοχή ακριβώς κάτω από την ίσαλο γραμμή, όπου το eyeliner και η σκιά μπορεί να εφαρμοστούν για να δώσουν έμφαση στα μάτια σας.

Δείτε ακόμη: 15 κόλπα για το μακιγιάζ που κάθε κορίτσι θα έπρεπε να ξέρει

Δακρυϊκοί πόροι (Tear Duct)

Οι δακρυϊκοί πόροι είναι η εσωτερική γωνία του ματιού στην οποίο μπορείτε να προσθέσετε λίγη απαλή ή γυαλιστερή σκιά για να ανοίξετε τα μάτια σας.


Close