Να γιατί δεν πρέπει να λέμε στο κοριτσάκι μας ότι είναι όμορφο (βίντεο)

Οσοι και Όσες από εμάς έχουμε κοριτσάκι ξέρουμε πολύ καλά ότι από την στιγμή που γεννηθεί, το πρώτο πράγμα που λέμε είναι πόσο όμορφη είναι.

 

 

Όσο μάλιστα μεγαλώνει, αρχίζουμε τα εξής: «Τι όμορφη που είσαι», «Μη λερωθείς», «Είσαι μία κούκλα σήμερα». Λόγια που όταν τα ακούει η μικρή μας πριγκίπισσα καθημερινά, αποτυπώνονται στο μυαλό της.
Όσο μεγαλώνει όμως, αρχίζουν τα προβλήματα, καθώς εκείνη μπορεί να βασίζεται υποσυνείδητα μόνο στην ομορφιά της και να μην θεωρεί τον εαυτό της ικανό να ασχοληθεί με τις επιστήμες. Έτσι λοιπόν μία νέα διαφημιστική καμπάνια του Διεθνούς Ιδρύματος Ερευνών, έρχεται να επισημάνει την σπουδαιότητα του να λέμε στα κορίτσια εκτός από το πόσο όμορφα είναι, το πόσο ικανά μπορούν να γίνουν.
Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες που έχουν γίνει, πάνω από το 50% των κοριτσιών αναφέρει ότι αγαπάει την επιστήμη και τα μαθηματικά, ενώ ένα πολύ μικρό ποσοστό ακολουθεί αυτό το δρόμο.
Μήπως όμως ήρθε η στιγμή να πούμε στα κορίτσια πόσο έξυπνα είναι και πόσο ικανά; Δείτε το βίντεο και θα απαντηθούν όλα τα τυχόν ερωτήματα που ενδεχομένως να έχετε.
stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες

Close