Πεντανόστιμα, αφράτα και σπιτικά γεμιστά Τσουρέκια με κρέμα.

Πεντανόστιμα, αφράτα και σπιτικά γεμιστά Τσουρέκια με κρέμα.

ΥΛΙΚΑ
400 γρ.αλευρι
3 κρόκους
200 ml σπορελαιο
1 φακελάκι μαγιά
250 ml χλιαρό γάλα.

εκτελεση
ολα μαζί ζύμωμα αφήνω να φουσκώσει μετά πλάθω της γνωστές πλεξούδες.
στους 180 αέρα να κοκκινίσουν περίπου 20 λεπτά.

υλικα για την κρεμα

Μισό λίτρο γάλα
2 φακελάκια κρέμα αραβοσίτου γιοτης βανίλια.

εκτελεση
βράσιμο να γίνει πολύ πηχτή κρέμα ( σαν κόλα) αφήνω να κρυώσει.
200 γραμμάρια βούτυρο( όχι βιταμ)χτυπάμε με 10 κουταλιές σούπας άχνη.
Κρέμα και βούτυρο τα ενώνουμε χτυπάμε καλά.
Κοβουμε τα τσουρέκια και γεμίζουμε με κρέμα

Efthimia Terzenidou‎