4 super κόλπα για να μη πιτσιλάει το λάδι όταν τηγανιζετε

 
4 μοναδικά μυστικά, για να μην πιτσιλάει το λάδι στο τηγάνι!!  Για να μην εξελιχθεί το τηγάνισμα σε επικίνδυνο «άθλημα», πάρτε τα μέτρα σας!!…

 

1. Φροντίστε, τα υλικά που θα τηγανίσετε να είναι όσο πιο στεγνά γίνεται. Αξίζει να περιμένετε λίγο να στεγνώσουν οι πατάτες από το πλύσιμο, να στραγγίξουν τα καλαμαράκια κ.λπ.

2. Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική πυκνή σίτα για το τηγάνι.

3.Με μια κουταλια αλατι στη μεση του τηγανιου  λυσατε το προβλημα σας!


4.και τωρα το σουπερ κολπο! 

Προσθέστε στο καυτό λάδι, μερικές οδοντογλυφίδες, τις οποίες βέβαια θα αφαιρέσετε πριν το σερβίρισμα του φαγητού.Τραβανε σα μαγνητης την υγρασια! 

Stay…tuned…Γραφτείτε στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε για νέες δημοσιεύσεις γιατί δεν τελειωσαμε εδώ! 
 
 

 

Πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια