Δείτε το κόλπο για να μη μαυρίζουν τα κομμένα μήλα

Τα μήλα που γίνονται καφέ όταν μείνουν λίγο παραπάνω έξω είναι ένα συχνό πρόβλημα. Είναι πολύ νόστιμα ακόμα αλλά η εμφάνιση τους δεν μας ενθουσιάζει να τα φάμε. Αυτό το κόλπο που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μήλα και σε αχλάδια και σε πατάτες και σε πολλά άλλα καθημερινά τρόφιμα.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι νερό με μέλι!

Δείτε εδώ υπέροχες συνταγες για παιδικό παρτυ

Close