Τα 6 πιο εξυπνα tips για τη κουζινα ειναι εδω!!!

  

Τα 6 πιο εξυπνα tips για τη κουζίνα ειναι εδω!!!

 

Για τον βουλωμένο νεροχύτη

Τα 6 πιο εξυπνα tips για τη κουζινα ειναι εδω!!!

Για τον βουλωμένο νεροχύτη σας ρίξτε στην τρύπα του νεροχύτη ή του
νιπτήρα, 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στην συνέχεια 1 φλιτζάνι ξύδι.
Βάλτε την τάπα και αφήστε το να δράσει για μισή έως μία ώρα η και όλη
την νύχτα αν δεν ξεβουλώνει.
Βγάλτε την τάπα και ρίξτε αρκετή ποσότητα βραστό νερό
Υπαρχει και άλλος πανευκολος τρόπος δειτε τον εδω

Τα τζάμια σας θα αστράψουν κυριολεκτικά ….

Τα τζάμια σας θα αστράψουν κυριολεκτικά , αν τα τρίψετε με ένα πανάκι βουτηγμένο σε άσπρο ξίδι ή κρύο τσάι ( χωρίς ζάχαρη !!)
Η βρεγμένη εφημερίδα είναι επίσης πολύ αποτελεσματική φτάνει να διαλέξετε την σωστή ποιότητα χαρτιού,
Οι ιλουστρασιόν εφημερίδες με γλασέ χαρτί δεν προσφέρονται γι’ αυτή τη δουλειά

Για εύκολο καθάρισμα φούρνου…

Δειτε εδω βημα βημα τη διαδικασια!Θα παθετε πλάκα!!!
Τα 6 πιο εξυπνα tips για τη κουζινα ειναι εδω!!!

Μυρίζει άσχημα το σιφώνι του νεροχύτη;

Ρίχνουμε 2 κουταλιές μαγειρική σόδα σε σκόνη στο σιφώνι και μετά μισό
φλιτζάνι ξύδι. Αφήνουμε να περάσουν δυο λεπτά και ανοίγουμε την βρύση
να τρέξει αρκετά. Επαναλαμβάνουμε εφόσον χρειάζεται.

Πριν ξεκινήσετε να καθαρίζετε ψάρια…

Τα 6 πιο εξυπνα tips για τη κουζινα ειναι εδω!!!

Πριν ξεκινήσετε να καθαρίζετε ψάρια ή κρεμμύδια περάστε τα δάχτυλά σας
με αλάτι. Δεν θα κολλάνε μετά το καθάρισμα και δεν θα μυρίζουν
δυσάρεστα.

Μπορείτε να αποφύγετε τα πιτσίλισμα του φούρνου…

Μπορείτε να αποφύγετε τα πιτσίλισμα του φούρνου με λάδια και λίπη, όταν
ψήνεται κρέας ή ψάρι στο γκριλ, ρίχνοντας χοντρό αλάτι μέσα στο ταψί που
βάζετε από κάτω.

Close