ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ

Ώρα για κρακερακια!!!Και μάλιστα σπιτικά!

ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
Εκτελεση
Ανακατέψτε ολα τα υλικα  στο μουλτι  μέχρι η ζύμη να μοιάζει με χοντρή άμμο.
 (το νερακι το βαζετε σιγα σιγα μεχρι να επιτυχετε το αποτελεσμα που θελετε)
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
Ζυμώνετε λιγάκι με το χέρι ,καλύπτετε το μείγμα με μεβρανη και το αφήνεται να ξεκουραστεί για μισή ώρα
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε με κουπατ
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
Τοποθετούμε σε ταψι οπυ προηγουμένως το έχουμε καλλυψει με ένα φύλλο λαδόκολλα.
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς C μέχρι να γίνoυν τραγανά.
Ετοιμα!
ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ

Close