Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό ψυγείου με μπισκότα και ινδοκάρυδο και ακομη τρια υλικά που θα λατρέψετε !
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με την morfat σε ένα μίξερ.
Βουτάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ με γάλα για να μαλακώσουν.
Στρώνουμε 2 στρώσεις μπισκότα σε ταψί ή πυρέξ και μετά βάζουμε από επάνω την κρέμα.
Στρώνουμε πάλι άλλες 2 στρώσεις μπισκότα και sth δευτέρη στρώση ριχνουμε και ινδοκάρυδο
Στρώνουμε άλλη 1 στρώση μπισκότα και μετά ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα από επάνω.
Στο τέλος πασπαλιζουμε με καρύδα
- ζαχαρούχο γάλα 2 κουτιά
- μόρφατ 2 κουτιά στο τενεκεδάκι
- γάλα 1 λίτρο φρέσκο
- μπισκότα 4 πακέτα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
- καρύδα
Υλικά
Το βάζουμε στο ψυγείο και σε 6 ώρες είναι έτοιμο