Πολύχρωμο ζελέ.
Μια συνταγή που θέλει υπομονή και κέφι αλλά το αποτέλεσμα είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ !!!

Υπέροχη ιδέα  για παιδικό πάρτι !!!

Εκτέλεση

Μείγμα γάλακτος
Αναμειγνύουμε ένα φλυτζάνι βραστό νερό με το εβαπορέ. Ανακατεύω 2 φακελάκια ζελατίνη με ένα φλυτζάνι βραστό νερό. Μετά τα αναμειγνύω όλα μαζί (γάλα και ζελατίνη). Τα χωρίζω σε 4 μερίδες και τα βάζω στην άκρη.

Ετοιμασία ζελέ
Αναμειγνύω 1 πακέτο ζελέ και ένα πακέτο ζελατίνη με ένα 1 φλυτζάνι βραστό νερό.
Βάζω αυτό το πρώτο στρώμα ζελέ σε ένα πυρέξ μακρόστενο (17 Χ 25 περίπου για να βγει το στρώμα λεπτό). Το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει 15 λεπτά ή μέχρι να πήξει.
Αφού πήξει βάζουμε μια μερίδα απ’ αυτές που χωρίσαμε στα 4 προηγουμένως από το μείγμα γάλακτος απαλά πάνω από το έτοιμο ζελέ και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο να πήξει για 15 λεπτά.
Επαναλαμβάνουμε τα ίδια βήματα με τα άλλα χρώματα ζελέ και μείγμα γάλακτος το ένα πάνω στο άλλο αφήνοντας κάθε φορά στο ψυγείο για παγώσει κάθε στρώμα.

(Τα πακέτα ζελέ π.χ. φράουλα, λεμόνι κλπ Τα έτοιμα ζελέ π.χ. Γιώτης δεν έχουν πολλά χρώματα. Έτσι καλύτερα να πάρουμε πακέτα σε σκόνη διάφορα χρώματα και να το φτιάξουμε με ζελατίνη όπως λέει η συνταγή ή στα έτοιμα να ρίξουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής και να πετύχουμε μπλε, μωβ και λοιπά)

Το τρελό ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ζελέ το φυλάμε στο ψυγείο.

Close