Χταπόδι ξιδάτο στην λαδόκολλα

Χταπόδι ξιδάτο στην λαδόκολλα
υλικά
1 κιλό χταπόδι
1 κρεμμύδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
3 φύλλα δάφνη
ρίγανη θυμάρι
1 κουτάλια κόκκοι πιπεριού
λίγο αλατι
μπαλσάμικο
ελαιόλαδο
λαδόκολλα
αλουμινόχαρτο
εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το χταπόδι και το αφήνουμε να στραγγίσει.
Στρώνουμε το αλουμινόχαρτο από πάνω μια λαδόκολλα και επάνω το κρεμμύδι σε ροδέλες το σκόρδο την δάφνη και ακουμπάμε επάνω τους τα πλοκάμια του χταποδιού.
Τέλος πάνω από το χταπόδι ρίχνουμε λίγο αλάτι το πιπέρι την ρίγανη και το θυμάρι το ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες μπαλσάμικο.
Κλείνουμε καλά πρώτα την λαδόκολλα και μετά το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μια ώρα και λιγάκι ακόμα στους 180 βαθμούς.

Απο την αγαπημένη μου Γιαγια Μαιρη εν δράση