Δροσερό επιδόρπιο με γιαούρτι και Μερέντα της στιγμής

Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους, έτοιμη σε 5 λ για ένα δροσερό επιδόρπιο με γιαούρτι και μερέντα. Ένα γλύκισμα για να απολαύσετε το γιαουρτάκι σας, μικροί και μεγάλοι σε … άλλη διάσταση γεύσης…
Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού γιαούρτι πλήρες
5 κ.σ. μερέντα ή νουτέλα
1 κοφτό κ.γ. κανέλα [προαιρετικά]
Για σερβίρισμα, επιλέξτε:
φράουλες, μπανάνες, μήλα, μπισκότα, ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση συνταγής

Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη μερέντα ή νουτέλα και τη κανέλα [προαιρετικά] και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά. Σκεπάζετε με μεβράνη το μπολ και το αφήνετε στο ψυγείο για 15-20 περίπου λεπτά. [Αυξήστε τις ποσότητες ανάλογα με τις μερίδες που επιθυμείτε.]
Σερβίρετε σε ποτήρια ή μπολ και το απολαμβάνετε σκέτο γαρνιρισμένο με φρέσκα φρούτα ή χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς ή μπισκότα ή σαν “ντιπ” βουτώντας φρούτα ή μπισκότα.

πηγη:sintayes.gr