Άν έχετε μια κονσέρβα καλαμαράκια με τα παρακάτω υλικά θα έχετε έναν μεζέ μούρλια!!

 

Άν έχετε μια κονσέρβα καλαμαράκια στο ντουλάπι πετάξτε την μέσα στο τηγάνι με τα παρακάτω υλικά και θα έχετε έναν μεζέ μούρλια!!!

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

ΥΛΙΚΑ

1 κονσέρβα καλαμαράκια
1-2 σκελ.σκόρδο
χυμό 1 λεμονιού
1/2 φλ.κρασί ότι να’ναι!
ρίγανη
αλατοπίπερο
ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-Βγάζω από τα καλαμαράκια το κοκαλό τους (αυτό το ναυλάκι) που έχουν.Την ψίχα την αφήνω.Εγώ βγάζω και το δοντάκι.Τα σουρώνω και τα ρίχνω σε ένα τηγανάκι με λίγο λάδι.Προσθέτω και το σκόρδο ψιλοκομμένο.Σωτάρω για 3 λεπτά σε δυνατή φωτιά και σβήνω με το κρασί και το λεμόνι,προσθέτω αλατοπίπερο και ρίγανη.Σερβίρω!
Οι Λιχουδιές της Σόφης

Σόφη Τσιώπου
Σόφη Τσιώπου

Με λένε Σόφη Τσιώπου . Έχοντας γίνει μητέρα δυο παιδιών από πολύ μικρή ηλικία και θέλοντας να αφιερώνω χρόνο στην οικογένειά μου επικεντρώθηκα στο να φτιάχνω εύκολες και γρήγορες,αλλά νόστιμες ''μαμαδίστικες'' λιχουδιές! Συνταγές χρόνων με αναμνήσεις που με ταξιδεύουν σε οικογενειακή ζεστασιά και θαλπωρή, με χαμόγελα και αγκαλιές, ξαναβρίσκοντας πολλές φορές τον παιδικό μου εαυτό μέσα απο τις συνταγές της ζωής!


Close