Άν έχετε μια κονσέρβα καλαμαράκια  με τα παρακάτω υλικά  θα έχετε έναν μεζέ μούρλια!!

 

Άν έχετε μια κονσέρβα καλαμαράκια στο ντουλάπι πετάξτε την μέσα στο τηγάνι με τα παρακάτω υλικά και θα έχετε έναν μεζέ μούρλια!!!

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΡΑΣΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

ΥΛΙΚΑ

1 κονσέρβα καλαμαράκια
1-2 σκελ.σκόρδο
χυμό 1 λεμονιού
1/2 φλ.κρασί ότι να’ναι!
ρίγανη
αλατοπίπερο
ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-Βγάζω από τα καλαμαράκια το κοκαλό τους (αυτό το ναυλάκι) που έχουν.Την ψίχα την αφήνω.Εγώ βγάζω και το δοντάκι.Τα σουρώνω και τα ρίχνω σε ένα τηγανάκι με λίγο λάδι.Προσθέτω και το σκόρδο ψιλοκομμένο.Σωτάρω για 3 λεπτά σε δυνατή φωτιά και σβήνω με το κρασί και το λεμόνι,προσθέτω αλατοπίπερο και ρίγανη.Σερβίρω!
Οι Λιχουδιές της Σόφης

Close