Εύκολη και Πεντανόστιμη Πάστα Σοκολάτας – The best Chocolate Cake Ever

Υλικά (Ingredients):

300γρ. κέικ (300gr. cake)
200ml σιρόπι (200ml syrup)
500ml κρέμα γάλακτος (500ml whipping cream)
300γρ. πραλίνα «Soudis» (300gr. «Soudis» praline
10γρ. ζελατίνη σε σκόνη (10gr. gelatin powder)
3 κ.σ. κρύο νερό (3 tbsp cold water)
125ml νερό (125ml water)
225γρ. ζάχαρη (225gr. sugar)
30γρ. κακάο (30gr. cocoa)
130ml κρέμα γάλακτος (130ml heavy cream)

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:

Η συνταγή είναι από την εκπληκτική σελίδα στο Facebook: Pastry Designs


Close