Εύκολη ντιπ με καστανή ζάχαρη και κανέλα

Εύκολη ντιπ με καστανή ζάχαρη και κανέλα
Υλικα
200 γρ τυρι κρεμα
3/4 φλυτζανι καστανη ζαχαρη
1 κουταλακι γλυκου κανελα

Εκτέλεση

Βαζουμε ολα τα υλικα σε ενα μπολ και χτυπαμε με τον αβγοδαρτη μεχρι να εχουμε μια αφρατη και βελουδινη κρεμα. Εναι ετοιμη να την σερβιρουμε με κομμενα φρουτα, τηγανιτες , κρακερακια και με οτι αλλο βρουμε να … ντιπαρουμε!

Σταυρούλα Κάιτατζη
Σταυρούλα Κάιτατζη

Είμαι η Σταυρούλα Καιτατζη, μητέρα δυο αγοριών στην εφηβεία, τα οποία μου έχουν δηλώσει... κι όταν δεν πεινάμε ... ΠΕΙΝΑΜΕ ! Μαγειρεύω λοιπόν καθημερινά, φτιάχνω γρήγορα και χορταστικά σνακ (κάνω και την ψυχοθεραπεία μου), δημιουργώντας καινούργιες συνταγές. Αυτό τον καιρό σπουδάζω Αρτοποιία Ζαχαροπλαστικη. Μέσα λοιπόν απο τις μαγειρικές μου μνήμες, την εντατική ενασχόληση, τις σπουδές μου, Μοιράζομαι μαζί σας , επιτυχημένες συνταγές και πάνω απο όλα νόστιμες, με υλικά ελάχιστα έως και καθόλου επεξεργασμένα, γιατί πάνω απο όλα πρέπει να τρώμε υγιεινά.