Εξαιρετική συνταγή για Χιονούλες. Μια πολύ εύκολη συνταγή με ελάχιστο χρόνο

Κρεμα
1φακελακι γκαρνι στιγμής το ετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
Τυρί κρέμα ένα κεσεδάκι
1βανιλια
50γρ ινδοκαρυδο , το υπόλοιπο σακουλάκι το κραταμε για την επικάλυψη,Την ετοιμάζουμε και την βάζουμε στο ψυγείο. .. ..
ψήνουμε το παντεσπάνι στους 160 για 15 με 20 λεπτά. .Μόλις το βγάλουμε το αφήνουμε να χλιαρινη και το ραντίζουμε με λίγο γάλα. .
μετα κόβουμε με κουπατ η ποτήρι γεμίζουμε με κρέμα και παναρουμε με ινδοκαρυδο. .Αν θέλουμε βάζουμε και κερασάκι. .
βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξουν και έτοιμα. .
Καλές γιορτές σε όλους ☺
Θωμη Σαρ.


Close