Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17

Στην ομάδα μας συνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα κάθε Παρασκευή να βγάζω μία λίστα για τα φαγητά της εβδομάδας,μαζί με συνταγές!
Έτσι για να σας διευκολύνω λιγάκι!

Το διατροφικό πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Εσείς μπορείτε να το ακολουθήσετε κατά γράμμα, να διαλέξετε όποιο πιάτο σας αρέσει περισσότερο ή ακόμα και να τροποποιήσετε τις συνταγές ανάλογα τα γούστα σας!
Όποια μαμαδοφίλη θελει μπορεί ευχαρίστως να μου στείλει το δικό της εβδομαδιαίο πρόγραμμα και εγώ θα χαρώ να το δημοσιεύσω!

Δευτέρα- Γιουβέτσι με σουπιές

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17Συνταγή από: gastronomos

Υλικά

1 κιλό σουπιές, καθαρισμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
150 ml κόκκινο κρασί, ξηρό
140 ml ελαιόλαδο
1 ½ κουτ. σούπας ντοματοπελτές , διαλυμμένος σε 1 ποτήρι νερό
αλάτι, πιπέρι
10 κόκκους μπαχάρι, καλά κοπανισμένους
250 – 300 γρ. κριθαράκι, χονδρό
1/3 μάτσο μαϊντανός ψιλοκομμένος ή φρέσκια ρίγανη

Διαδικασία

Σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις σουπιές με το κρεμμύδι και το μπαχάρι για περίπου 2 – 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο και να εξατμιστούν τα υγρά που θα βγάλουν.

“Σβήνουμε” με το κρασί, πασπαλίζουμε με πιπέρι και ανακατεύουμε 1 – 2 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε την ντομάτα και ανακατεύουμε για περίπου άλλα 1 – 2 λεπτά. Περιχύνουμε με βραστό νερό τόσο όσο να καλύπτει καλά τις σουπιές, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία σε μέτρια φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για περίπου 25 – 30 λεπτά μέχρι είναι σχεδόν έτοιμες οι σουπιές.

Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, ρίχνουμε το κριθαράκι και 1 κουτ. γλυκού αλάτι,ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά, ή μέχρι να βράσει το κριθαράκι όπως μας αρέσει.

Ελέγχουμε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο βραστό νερό, ώστε στο τέλος να είναι μελάτο. Το αποσύρουμε και πασπαλίζουμε με μαϊντανό ή ρίγανη.

Συμβουλή: Αν σας αρέσει το μελάνι της σουπιάς βάζεται αυτό, αντί για την ντομάτα. Το φαγητό θα γίνει μαύρο αλλά απίστευτα νόστιμο. Μπορείτε να βάλετε τα μελάνια από τις μισές σουπιές.

Τρίτη- Τηγανιά κοτόπουλου με φέτα

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17Συνταγή από: kathimerini

Υλικά (για 4 άτομα)

50 ml ελαιόλαδο
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, σε κύβους του 1 εκ.
1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/3 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι, τριμμένο
1 φύλλο δάφνης
1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα, κατά προτίμηση καπνιστή (θα τη βρούμε σε μπαχαράδικα)
1 κονσέρβα ολόκληρα ντοματάκια, καλά στραγγισμένα και χοντροκομμένα (φυλάμε το χυμό τους στο ψυγείο, για άλλη συνταγή)
300 ml λευκό ξηρό κρασί
100 γρ. φέτα, κατά προτίμηση σκληρή, χοντροτριμμένη

Διαδικασία

Σε μια ρηχή και φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τσιγαρίζουμε για 2 – 3 λεπτά τους κύβους κοτόπουλου και το κρεμμύδι, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα, ανακατεύοντας τακτικά. Ρίχνουμε το σκόρδο και το τσιγαρίζουμε για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να σκορπίσει το άρωμά του.

Προσθέτουμε πιπέρι, το θυμάρι, τη δάφνη και την πάπρικα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα ντοματάκια.

Ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να πάρει μια βράση. Ρίχνουμε το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να σωθούν σχεδόν όλα τα υγρά.

Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα φέτας, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να χυλώσει η σάλτσα και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Μοιράζουμε το φαγητό σε πιάτα και από πάνω σκορπίζουμε την υπόλοιπη τριμμένη φέτα και πιπέρι. Σερβίρουμε αμέσως.

Δείτε ακόμη: Λαζάνια με κοτόπουλο και τυριά

Τετάρτη- Ρολά μελιτζάνας γεμιστά με ανθότυρο στο φούρνο

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17       Συνταγή από: sintayes

Υλικά συνταγής

3 μεγάλες μελιτζάνες (1 κιλό συνολικά περίπου)
300 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο
3 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
2 κ.σ. σταφίδες (προαιρετικά)
2 κ.σ. αμύγδαλα θρυμματισμένα στο multi
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
1/4 φλ. φρέσκια φρυγανιά
1 κρόκο αυγού
400 γρ. ντοματοχυμό
1 κ.σ. πελτέ
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκόρδο ψιλοκομμένο ψιλοκομμένο
3/4 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 ° C στις αντιστάσεις ή στους 180 ° C στον αέρα. Λαδώνετε ένα ταψί 20×28 εκ. και βάθους 6 εκ. και το αφήνετε στην άκρη.
Μουλιάζετε για 5 λ τις σταφίδες σε χλιαρό νερό, τις βγάζετε και τις στραγγίζετε. Κόβετε τις μελιτζάνες σε φέτες. Τις αλατίζετε και τις αφήνετε στο αλάτι για ½ ώρα. Έπειτα ξεπλένετε καλά, τις τοποθετείτε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τις αλατοπιπερώνετε, τις ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνετε στους 200 βαθμούς για 3-4 λ μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν ελαφρώς. Τις βγάζετε από το φούρνο και τις αφήνετε να κρυώσουν.

Για τη σάλτσα ντομάτας: Εν τω μεταξύ σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι πολτοποιημένα. Σωτάρετε για 2-3 λεπτά και έπειτα προσθέτετε το χυμό και τον πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε 1 φλ. νερό με λίγη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Βράζετε τη σάλτσα για 10 λεπτά, προσθέτετε τη 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά.

Για τη γέμιση μελιτζάνας: Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ανθότυρο, τις 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό, τις σταφίδες, τα αμύγδαλα, τη παρμεζάνα, τη τριμμένη φρυγανιά και τον κρόκο αυγού. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
Ρίχνετε στο ταψί τα 3/4 της σάλτσας ντομάτας. Παίρνετε μια φέτα μελιτζάνας προσθέτετε στην άκρη 1 κ.σ. γέμιση και τυλίγετε σε ρολό. Τοποθετείτε το ρολό μελιτζάνας στο ταψί, με το τελείωμα της μελιτζάνας από κάτω. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσου οι μελιτζάνες και η γέμιση.
Περιχύνετε με την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας, πασπαλίζετε με τη τριμμένη μοτσαρέλα. Ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 25 λ περίπου μέχρι ροδοκοκκινίσει το τυρί.

Πέμπτη-Γιουβαρλάκια με σπανάκι

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17 Συνταγή στο : daddy-cool.gr

Παρασκευή- Φασολάδα σούπα με λαχανικά

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17     Συνταγή από: argiro

Υλικά Συνταγής

2 πράσα ψιλοκομμένα σε καρέ
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 καρότα ψιλοκομμένα σε καρέ
1 σελινόριζα ψιλοκομμένη σε καρέ
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη σε καρέ
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη σε καρέ
1 βαθύ πιάτο λάχανο χοντροκομμένο
2 φλ. φασόλια μαυρομάτικα
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 φλ. ελαιόλαδο (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Για τη φασολάδα σούπα με μαυρομάτικα, ζεματάμε τα φασόλια σε νερό που βράζει, για 15 λεπτά και τα στραγγίζουμε.

Ζεσταίνουμε το 1/2 φλ. ελαιόλαδο (αν δεν χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο, βράζουμε όλα τα υλικά μαζί με νερό για 30 λεπτά) και προσθέτουμε όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά, να μαραθούν, για 5 λπετά.

Ρίχνουμε και τα ζεματισμένα φασόλια και την ντομάτα μαζί με 2 λίτρα νερό.

Βράζουμε τη φασολάδα για 30 λεπτά, έως ότου μαλακώσουν τα φασόλια.

Στο τελευταίο βράσιμο προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.

Δείτε ακόμη: Τορτελίνια με κιμά στο φούρνο

Σάββατο-Παλαμίδα πλακί στό φούρνο 

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17Συνταγή από: mageirikikaisintages

ΥΛΙΚΑ

1 Παλαμίδα
μαϊντανό 1 ματσάκι
2 μεγάλα κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδα
5 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
ελαιόλαδο
αλάτι- πιπέρι
πατάτες κομμένες σε ροδέλες

Εκτέλεση

Πλένουμε το ψάρι καλά,το χαράσσουμε από πάνω και το γεμίζουμε με σκόρδο,μαϊντανό ,κ κρεμμύδι,και μέσα εκεί που βγάζουμε τα σπάραχνα το γεμίζουμε .
Καθαρίζουμε τις πατάτες τις βάζουμε σε ταψί και προσθέτουμε τον μαϊντανό, τα κρεμμύδια ,τα σκόρδα .τις ντομάτες .το ελαιόλαδο ,κ το αλατοπίπερο.Ανακατεύουμε καλά ,βάζουμε και το ψάρι στην μέση ετσι όπως το έχουμε ετοιμάσει ,ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω ,προσθέτουμε και μισό ποτήρι νερό και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 1 ώρα και κάτι .Εγώ εδώ χρησιμοποίησα γάστρα

Καλή όρεξη !!!

Κυριακή-Χοιρινό ρολό με σάλτσα κόκκινου κρασιού και γκρατιναρισμένο πουρέ (Μπαρμπαρίγου)

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17Συνταγή από: syntagesmekefi.gr

Υλικά συνταγής:

2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα
1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα
λίγο ελαιόλαδο
1 μήλο
αλάτι
πιπέρι
φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο)
Για τη σάλτσα κρασιού με μέλι:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2-3 μικρά κρεμμύδια
1 καρότο
1 σκ. σκόρδο
1 κομμάτι σέλερυ
1 δαφνόφυλλο
1 κλαδάκι θυμάρι
μαύρο πιπέρι σε κόκκους
750 ml κόκκινο κρασί
500 ml ζωμό κρέατος
1 κ.σ. μέλι
1/2 πορτοκάλι
1/2 μήλο
1 κομμάτι κρύο βούτυρο για το τελείωμα

Για το γκρατιναρισμένο πουρέ:

8 πατάτες χονδρές
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. κεφαλογραβιέρα
λιγο σχοινόπρασο

Εκτέλεση:

1. Ανοίγουμε το κρέας και το κάνουμε όσο πιο πλατύ γίνεται. Το αλείφουμε με ελαιόλαδο και μουστάρδα.

2. Αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια το τριμμένο μήλο. Πασπαλίζουμε με φρέσκα μυρωδικά. Το τυλίγουμε σε ρολό.

3. Το δένουμε να κρατήσει το σχήμα του. Το αλείφουμε με ελαιόλαδο και το αλατοπιπερώνουμε. Το τυλίγουμε σε λαδόκολλα. Το βάζουμε τα ταψί και το ψήνουμε για 2 ώρες στους 170ºC στις αντιστάσεις.

4. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα, μαζεύουμε τα ζουμιά του κρέατος (και τα ρίχνουμε στην σάλτσα κρασιού) και το ακουμπάμε σε σχάρα. Το αφήνουμε να ροδίσει στο φούρνο για 30′ περίπου.

5. Το αλείφουμε δυο τρεις φορές με σάλτσα κρασιού με μέλι. Αφού ψηθεί το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10′-15′ και το κόβουμε σε φέτες.

6. Σερβίρουμε με την σάλτσα κρασιού χωριστά και με πουρέ.

Για τη σάλτσα κρασιού με μέλι:

7. Ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε καλά τα λαχανικά. Τα σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε μέχρι να μειωθεί ο όγκος της σάλτσας στο μισό.

8. Την σουρώνουμε σε ψιλή σήτα. Την ξαναβάζουμε μέχρι να συμπυκνωθεί και να γίνει πυκνή σαν αραιό μέλι. Στο τέλος ελέγχουμε το αλατοπίπερο.

9. Αν θέλουμε να γυαλίσει προσθέτουμε στο τέλος 1 κομμάτι κρύο βούτυρο. Αν τη θέλουμε πολύ πυκνή ρίχνουμε 1 κ.σ. ρου.

Για το γκρατιναρισμένο πουρέ:

10. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πατάτες. Τις καλύπτουμε με νερό ίσα να τις σκεπάζει. Από την ώρα που θα πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε.

11. Σιγοβράζουμε για περίπου 25′ να μαλακώσουν και να πιουν όλα τα υγρά τους. Προσθέτουμε το βούτυρο και την κρέμα και ανακατεύουμε με κουτάλα να λιώσουν.

12. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μισό τυρί. Αδειάζουμε τον πουρέ σε βουτυρωμένο πυρέξ, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 10′ να λιώσει το τυρί και να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια.

Πίτα Εβδομάδας

Κιμαδόπιτα

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17Συνταγή από: mageirikikaisintages.blogspot.gr

Υλικά
για το φύλο

3 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές σούπας ξύδι
1 κοφτό κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 και 1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερό

Γέμιση

500 γραμ.κιμά μοσχαρίσιο
4 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε καρέ
1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας
3 αυγά

Εκτέλεση ζύμης

Βάζουμε σε ένα μπόλ το αλεύρι ανοίγουμε μία λακουβίτσα και ρίχνουμε το λάδι το ξύδι και το νερό σιγά σιγά στο οποίο έχουμε αραιώσει μέσα το αλάτι,και αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι να γίνει το ζυμάρι μας ελαστικό.Το χωρίζουμε σε 5 μπαλάκια μέγεθος μικρού μήλου τα σκεπάζουμε και ετοιμάζουμε την γέμιση

Εκτέλεση γέμισης

Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι ,το κρεμμύδι ,και το κιμά και με ξύλινη κουτάλα πατάμε το κιμά και ανακατεύουμε μαζί με το κρεμμύδι συνέχεια περίπου για 20 λεπτά να ψηθεί ο κιμάς και να γίνει σπυρωτός .Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά περίπου αποσύρουμε το τηγάνι απο την φωτιά και μόλις κρυώσει λίγο προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και τα αυγά χτυπημένα και ανακατεύουμε

Λαδώνουμε την επιφάνεια σε ένα ταψάκι μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από πίτσας .
Ανοίγουμε το πρώτο φύλο προσθέτοντας και στην επιφάνεια που θα το ανοίξουμε αλλά και επάνω στο μπαλάκι ζύμης αρκετό αλεύρι μην κολλήσει στον πλάστη και να γίνει και λεπτό .

Το στρώνουμε στο ταψάκι μας προσέχοντας να εξέχει από το ταψί μας για να κλείσουμε στο τέλος την πίτα μας ,το λαδώνουμε όλο στην επιφάνεια και ξαναπροσθέτουμε άλλο ένα φύλο το οποίο αν είναι λίγο μεγλύτερο από το ταψί μας το βάζουμε μόνο μέσα στην επιφάνεια του ταψιού σουρωτό Βάζουμε λάδι ξανά σε όλη την επιφάνεια και προσθέτομε και στρώνουμε ομοιόμορφα την μισή γέμιση κιμά.

Ανοίγουμε το τρίτο φύλο με την ίδια διαδικασία το στρώνουμε επάνω στο μίγμα του κιμά το λαδώνουμε και προσθέτουμε την υπόλοιπη γέμιση κιμά.

Ανοίγουμε το τέταρτο φύλο το στρώνουμε λαδώνουμε .ανοίγουμε και το πέμπτο φύλο το οποίο πρέπει να περισσεύει από το ταψί μας για να κάνουμε το σχέδιο γύρω γύρω και να κλείσουμε την πίτα μας.
Λαδώνουμε τις άκρες που περισσεύουν από το ταψί μας δηλαδή την πιό κάτω και την πιό επάνω για να γίνουν τραγανές και στρίβουμε με το χέρι λοξά

Χαράζουμε την πίτα μας λαδώνουμε την επιφάνεια ραντίζουμε με το χέρι μας λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς να ψηθεί και να ροδίσει .Καλή όρεξη και καλή επιτυχία !!

Σημείωση: Τα φύλα να ανοίγονται με λεπτό πλάστη τα θέλουμε λεπτά

Γλυκά Εβδομάδας

  • Ευκολο γαλακτομπουρεκο σε ρολάκια απο τη Σόφη Τσιωπου

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17  Συνταγή στο : daddy-cool.gr

  • Κανταΐφι δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 18/12/17-24/12/17Συνταγή από: infokids.gr

Υλικά:

1 κιλό φύλλο για κανταΐφι
500 γρ. φιστίκι Αιγίνης κομματιασμένο
200 γρ. βούτυρο
100 γρ. σκόνη από αλεσμένο φιστίκι για διακόσμηση

για το σιρόπι:

1 λίτρο νερό
1500 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση:

Ξάνετε πολύ καλά το κανταΐφι ούτως ώστε να μην έχει καθόλου κόμπους. Το κόβετε με ένα μαχαίρι και το χωρίζετε στα δύο. Μαλακώνετε το βούτυρο και το βάζετε ελαφρώς στη φωτιά έτσι ώστε να μη λιώσει αλλά να γίνει παχύρρευστο. Αλείφετε με το βούτυρο ένα χαμηλό ταψί χωρίς να αφήνετε κενά. Ανακατεύετε τα 2/3 του κάθε κανταϊφιού με το βούτυρο πολύ καλά. Βάζετε το ένα μέρος στο ταψί πιέζοντας πολύ καλά και συνεχίζετε με το 1/3 το αβουτύρωτο. Πιέζετε πολύ καλά, σκορπίζετε το φιστίκι σε όλη την επιφάνεια και το καλύπτετε με το υπόλοιπο αβουτύρωτο κανταΐφι, πιέζετε και καλύπτετε με το υπόλοιπο βουτυρωμένο. Τέλος πιέζετε πάρα πολύ καλά. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει. 10 λεπτά πριν το βγάλετε απ’ τον φούρνο φτιάχνετε το σιρόπι που θα βράζοντάς το για 3 λεπτά. Σιροπιάζετε με χλιαρό το σιρόπι το ζεστό κανταΐφι. Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει, σερβίρετε σε κομμάτια και πασπαλίζετε με το φιστίκι.

 

Close