Φιλετάκια κοτόπουλου κοκκινιστά

Φιλετάκια κοτόπουλου κοκκινιστά ?
Υλικά
·500γρ. φιλέτο κοτόπουλο (κομμένο σε μπουκίτσες)
·1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
·1 πιπεριά πράσινη
·1 πιπεριά κόκκινη
·250γρ. μανιτάρια (προαιρετικά)
·2-3 ντομάτες τριμμένες η 1 κουτί ντοματοχυμό
·2 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας
·1 σφηνάκι λευκό κρασί
·ελαιόλαδο
·αλάτι
·πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κοτόπουλο, προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές κομμένες φετάκια και σβήνουμε με το κρασί.Αφήνουμε να εξατμισθεί 10 λεπτά χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία.
Ρίχνουμε τη τριμμένη ντομάτα (η τον χυμό ντομάτας),τον πελτέ,αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε 1/2 κούπα νερό περίπου και αφήνουμε 30 λεπτά να σιγοβράσει.
Μπορούμε να το συνδυάσουμε με μακαρόνια,ρύζι,πουρέ η πατάτες τηγανητές.
(Στη φωτό δεν φαίνονται οι πιπεριές γιατί τις περνάω από το multi διότι εάν τις βάλω κανονικά σε φέτες δε θα τις φάει το μικρό μου ζουζούνι…κι επειδή ουτε τα μανιτάρια τρώει δεν εβαλα καθόλου)

Από τη φίλη της σελίδας μας elina gelina

Close