H πιο αφράτη κρέμα Ζαχαροπλαστικής !

Πως να φτιάξετε την πιο αφράτη κρέμα ζαχαροπλαστικής !!The best Cream Patissier!! Είναι τόσο ελαφριά που τρώγεται και σκέτη !!! Με αυτήν την κρέμα γεμίζουμε τρίγωνα ,την βάζουμε σε τούρτες ,εκλαίρ ,κι ότι άλλο θέλουμε να φτιάξουμε.

Αν θες να την κάνεις σοκολατένια ρίχνεις μόλις βράσει 50 με 60γρ. Κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύεις’
Πατήστε στο τέλος το βίντεο και δείτε πόσο εύκολα την ετοιμάζετε !!!

Υλικά (Ingredients):

1 κλωναράκι βανίλιας (1 vanilla stick)
2 αυγά (2 eggs)
100γρ. ζάχαρη (100gr. sugar)
45γρ. κορν φλάορ (45gr. cornstarch)
500ml γάλα (500ml milk)

200γρ. σαντιγύ (200gr. whipped cream)