Φιλέτο σολομού στη λαδόκολλα με τυράκι,ντομάτα και κρεμμύδια

Σήμερα θα δούμε ψαράκι! Η βασική συνταγή είναι συνήθως με πορτοκάλι, με λεμόνι κτλ! Σήμερα θα σας το κάνω γρήγορα, εύκολα και πεντανόστιμα κάπως διαφορετικά 😊😍#CrazyMOMS

Συστατικά
4-5 φιλέτα σολομού
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
Λίγο μαιντανό
Λίγο Φρέσκια ρίγανη
Λίγο Φρέσκο βασσιλικό
2 κ.σούπας λεμόνι
2κ.σούπας μουστάρδα
1/2 κούπα ελαιόλαδο
4-5 la vasche qui rits ή philadelphia
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα φιλέτα.Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε μια λαδόκολλα που έχουμε βάλει σε ένα ταψί.
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε πολύ καλά το λεμόνι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδό, τη ρίγανη και το βασσιλικό.
Τα περιχύνουμε πάνω στα φιλέτα μας και από πάνω τοποθετούμε λεπτές φέτες ντομάτας και κρεμμυδιού.
Ψήνουμε περίπου 25 λεπτά στους 180 βαθμούς πάνω κάτω αφού κλείσουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.
Μόλις ροδίσουν, βγάζουμε το αλουνινόχαρτο,ανοίγουμε το φούρνο και βάζουμε τα la vasche qui rits και το μαιντανό μας. Τέλος,ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυράκια άλλα περίπου 5 λεπτά.

Σερβίρουμε με ρυζάκι και φρέσκια σαλατίτσα ή και μόνο με σαλατίτσα!

Καλή σας όρεξη!

Την crazy mom θα τη βρείτε και στη σελίδα της στο facebook 

Close