Κέικ λεμονιού με τρούφα

Κεικ λεμονιου με τρουφα

250γρ βουτυρο
1 1/2 κουπα ζαχαρη
1 κουπα γαλα
4 αυγα
2 βανιλιες
Ξυσμα απο 1 λεμονι
400γρ-500γρ φαρινα απ

Χτυπαμε τα υλικα με τη σειρα ενα ενα στο μιξερ.
Προσθετουμε στο τελος το γαλα εναλλαξ με τη φαρινα απ.
Βαζουμε το μειγμα σε βουτυρωμενη φορμα κεικ και ψηνουμε για περιπου 50′ στους 180 βαθμους στις αντιστασεις στη μεσαια θεση του φουρνου.
Αφου ψηθει και κρυωσει γαρνιρουμε το κεικ με γλασο και χρωματιστη τρουφα.
Γλασο με 1 κουπα ζαχαρη αχνη και λιγο νερο.

Close