Κορνεδάκια φανταστικά!! Πιο τέλεια δεν γίνεται!!

Υλικά:

2 πακέτα σφολιάτα (εγώ παίρνω της Pillsbury)
βούτυρο και αλεύρι, για τα χωνάκια
2 αυγά

Υλικά για κρέμα:

1 λίτρο γάλα
1 πακέτο γκαρνί (με τα 2σακουλάκια)
3 άνθος αραβοσίτου βανίλια, για κρύο γάλα

Η κρέμα είναι η θεϊκή κρέμα που μας έδωσε η Γιάννα για το μιλφέι.

Υλικά για το σιρόπι:

3μιση φλιτζάνια ζάχαρη
2μιση φλιτζάνι νερό
1 βανίλια

Βράζουμε τα υλικά για 25 λεπτά.

Γαρνίρισμα:

1 φακελάκι γκαρνί
200 ml γάλα
κερασάκια μαρασκίνο

Εκτέλεση:

Αν δεν έχουμε τα ειδικά χωνάκια φτιάχνουμε με χαρτόνι, συρραπτικό και αλουμινόχαρτο.

Κόβουμε το χαρτόνι και φτιάχνουμε τα χωνάκια όπως στην φώτο

Τυλίγουμε το χαρτόνι καλά με το αλουμινόχαρτο:

Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε το αλουμινόχαρτο: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΒΗΜΑ, την πρώτη φορά που τα φτιάξαμε μας κόλλησαν χωρίς αυτά και χάλασαν.

Χτυπάμε στο μίξερ τα υλικά για την γέμιση. Βάζουμε την κρέμα σε κορνέ και γεμίζουμε τα κορνεδάκια μας.
Χτυπάμε στο μίξερ τα 200 ml γάλα και 1 φάκελο γκαρνί για να φτιάξουμε την σαντιγί. Με κορνέ βάζουμε στο επάνω μέρος. Βάζουμε κ μισό κερασάκι μαρασκίνο και ΕΤΟΙΜΑ!!

Η συνταγή παραχωρήθηκε από Ναταλία Μουρατίδου‎-Οι Προκομένες/οι – Συνταγές

 

Πηγή: mageirikhkaisuntages.blogspot.com

Close