Πασχαλινή συκωταριά λαδορίγανη

Απαραίτητο συμπλήρωμα του πασχαλινού τραπεζιού.Συκωταριά λαδορίγανη!

sikotaria_ladorigani

Εκτέλεση

1Σε ένα βαθύ σκεύος όπου έχεις ζεστάνει το νερό, ρίξε τη συκωταριά, να ζεματιστεί και να βράσει για 15 λεπτά: της αξίζει.

2Όταν το νερό μειωθεί, πρόσθεσε το ελαιόλαδο, το αλατοπίπερο και τον σπιτικό ζωμό βοδινού, ανακατεύοντας καλά ώστε να διαλυθεί ο ζωμός.

3. Τέλος, καρύκευσε με τη ρίγανη, σβήσε με το χυμό των λεμονιών και συνέχισε το μαγείρεμα μέχρι η πασχαλινή συκωταριά λαδορίγανη να πάρει χρώμα.

Περισσότερες συνταγές για συνοδευτικά και μεζέδες για το πασχαλινό τραπέζι,θα βρείτε εδώ

Close