Κοτόπουλο με ανθότυρο και πιπεριές

Λαχταριστό πιάτο με πλούσια σάλτσα από τυρί!

Κοτόπουλο με ανθότυρο και πιπεριές

 

Υλικά για 2 άτομα

2 μπούτια κοτόπουλο
1 κρεμμύδι ξερό
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
2 ντομάτες
100 γραμμάρια ανθότυρο, κομμένο σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταίνεται, ρίχνετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε από τις 2 πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά. Μετά προσθέτετε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.
Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Αν θέλετε, ρίχνετε από πάνω ανθότυρο κομμένο σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό ή μπορείτε να βάλετε ωμό το ανθότυρο μέσα στη σάλτσα.

newsbeast

Close