Γαυράκι τηγανιτό με μουστάρδα

Γαυράκι τηγανιτό με μουστάρδα

υλικα
1 κιλό γαύρος
3 κσ μουστάρδα
θυμάρι
αλατι
αλεύρι
σπορέλαιο
εκτέλεση
καθαρίζετε τα ψαράκια σας βγάζοντας το κεφάλι και τα εντόσθια και τα πλένετε πάρα πολύ καλά αλλάζοντας νεράκι μέχρι να βγαίνει το νεράκι καθαρό!!! στην συνέχεια το βάζετε σε ένα σουρωτήρι και στραγγίζουν εκεί ρίχνετε αλατι και θυμάρι και όταν έχουν στράγγιση τα βάζετε σε ένα λεκανάκι και προσθέτετε την μουστάρδα και τ’ αφήνετε μισή ωρίτσα να μαριναριστεί με την μουστάρδα στην συνέχεια τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε μπόλικο σε σπορέλαιο και τα βγάζετε σε χαρτί απορροφητικοί!!! το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει θα έχετε τραγάνα υπέροχα ψαράκια!!!!

Από την Γιαγια Μαιρη που θα τη βρείτε στη σελίδα της στο facebook  πατώντας εδω

Close