Πένες  με τόνο και μουστάρδα!

Πένες με τόνο και μουστάρδα!
1 πακέτο πένες
2 κονσέρβες τόνο σε λάδι ελιάς
1 χυμό ντομάτας 500 γραμ.
αλάτι
πιπέρι, ι κουταλια του γλυκου μουστάρδα
ρίγανη
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το χυμό της ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,τη μουστάρδα και λίγο νερό. Ανακατεύουμε συχνά και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα για περίπου 20 λεπτά. Πεντε λεπτά πριν τη σβήσουμε, προσθέτουμε τον τόνο αφού πρώτα τον στραγγίξουμε από το λάδι και τον κόψουμε σε κομματάκια.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τις πενες. Συνοδεύεται και με τυρί τριμμένο.και ψιλλοκομένο μαιντανο

photo credit

Close