Ζαμπονοκεφτέδες!

ΖΑΜΠΟΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!
Ένας υπέροχος μεζές για μπύρα η κρασάκι!
ΥΛΙΚΑ:
Μισό κιλό ζαμπόν η παριζα
200 γρ τυρί τριμμένο
4αυγά
1 ποτήρι κρασιού γάλα φρέσκο η εβαπορέ
1 ποτήρι κρασιού φρυγανιά τριμμένη η παξιμάδι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 ποτήρι κρασιού αλεύρι φαρινα η αλλιώς τόσο όσο σηκώσει το μείγμα για να πλάθεται!
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνι
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν η παριζα πολύ λεπτά κυβάκια ,τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.Ζυμώνουμε το μείγμα και το αφήνουμε για μισή ώρα ψυγείο και μετά πλάθουμε σε κεφτεδάκια η αλλιώς με το κουτάλι κουταλιά κουταλιά!Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι μέχρι να ροδισουν.Η συνταγή μπορεί να γίνει και στο φούρνο σε αντικολητικο χαρτί και ψήσιμο σε αέρα στους 180 βαθμούς.
Καλή σάς επιτυχία!
Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο Facebook.

Close