Μαρμελάδα κρεμμυδιού…, για λαχταριστά σαντουιτς.

Απιθανη γευση η μαρμελαδα! Η συνταγη ευκολη!ταιριαζει πολυ με ολα τα κρεατα, λουκανικα και τυρια

Υλικα
1/2 κιλο κρεμμυδια
1 και 1/2 φλυτσαγιου ζαχαρη
1/2 φλυτσαγιου λευκο ξιδι
1/4 φλ τσ κρασι λευκο
1 κουτ γλυκου αλατι
πιπερι
3 κουτ σουπας λαδι

Εκτέλεση
Κοβουμε λεπτες φετες τα κρεμμυδια και τα τσιγαριζουμε ελαφρα με το λαδι σε ενα τηγανι.
Ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα και βραζουμε για 30 με 35 λεπτα να δεσει το σιροπι.

Από την Αγαπημένη μου Σταυρούλα Καιτατζη