Πανακότα πορτοκάλι

Πανακότα πορτοκάλι

Υλικά
1 κουτί εβαπορέ λάιτ
— 7 κ.σ.γλυκαντικό
— νερό
— χυμό κ ξύσμα από 1 πορτοκάλι
— 2 φακελάκια ζελατίνη (20 γρ αν έχετε χύμα)

Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα να ζεσταθεί το εβαπορέ και 3 (από το κουτί του εβαπορέ) νερό το γλυκαντικό ξύσμα κ χυμό
Σε μισή κούπα νερό κρύο ρίχνουμε την ζελατίνη και ανακατεύουμε καλά.
Όταν ζεσταθεί αρκετά το άλλο μείγμα (όχι να βράσει) ρίχνουμε το μείγμα ζελατίνης και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει το βάζουμε σε φόρμα και ψυγείο
Οταν το αναποδογυρίσουμε βλέπουμε το ξύσμα πάνω σαν διακόσμηση…
.Εύκολο νόστιμο οικονομικό καλοκαιρινό γλυκάκι χωρίς ενοχές!!Καλή επιτυχία !!!

Συνταγή Maria Kourti-Oι Κουζινίστας

Close